Obavijesti

Mobilni telefon dio je imidža baš poput torbice ili cipela

Mobilni telefon dio je imidža baš poput torbice ili cipela
7

Vaš mobilni telefon čini dio kompletnog imidža, baš poput torbica ili cipela. U svijetu mode i ljepote pratiti biti u korak sa najnovijim tehnološkim trendovima više nije novost

Samsung i MOSCHINO najavili su partnerstvo predstavivši novu seriju Galaxy Note 3 dodataka, kao dio MOSCHINO revije za proljeće/ljeto 2014., u sklopu proslave 30. godišnjice ovog svjetskog modnog brenda. Istovremeno Versace je lansirao zlatnu masku za iPhone, a Kate Moss dizajnirala cijelu kolekciju dodataka za pametne telefone.

Koji telefoni su se elegantno "prošetali" modnom pistom u 2013. godini?

Samsung Galaxy S4

Najprodavaniji Android uređaj u ovoj godini i jedna od najprodavanijih smartphonea općenito je Samsungova S četvorka. Dizajnom je u skladu sa prepoznatljivom linijom koju u Samsungu prate još od Samsunga S3 i Note II, ali bez obzira na sličnosti koje dijele, ovaj model bio zvijezda ovoga proljeća. Veličinom ekrana možda više odgovara muškarcima, dok njegova manja verzija Samsung Galaxy S4 mini će biti puno udobnija za korištenje ženskom spolu. Nastavak mini samo može zavarati, jer on nipošto nije mali, radi se o ekranu dijagonala od 4.3 inča, što je pun pogodak za ženski dlan i torbicu.

Sonyeva zvijezda popularna Experia Z

Ukoliko  uvijek sa sobom imate veliku torbu po kojoj često tražite mobitel? Koristite mobitel za gledanje raznih video klipova i serija, idealan uređaj za Vas je ovogodišnja Sonyeva Experia Z, koja je veličinom ekrana očarala mnoge. Druga najbitnija karakteristika, Experia Z je otporna na prašinu i udarce. Ono najbitnije kod nje je što se ne trebate bojati ispadne li tijekom šminkanja ili fotografiranja u vodu, ili ju netko za vrijeme noćnog izlaska zalije pićem. Sony navodi da Xperia Z može izdržati u dubini do 1 m u trajanju do 30 minuta. Novija verzija, Experia Z1 dolazi sa poboljšanom baterijom,ekranom i metalnim kućištem. Sigurno će usko konkurirati za najbolji telefon 2013. godine.

iPhone 5

Ljubav između trendsetera i ovoga uređaja je nemjerljiva. Uređaj sa legendarnom jabukom na sebi najčešće je viđeni na Hrvatskoj špici. Karakteristikama je oduševio, i nju i njega. Od ove godine dostupan je u novijoj inačici iPhone 5S u novim bojama zlatnoj, srebrnoj i space gray i jeftinijoj verziji iPhone 5C. Zbog čega se iPhone tako lako voli? Možda zbog toga što s njim možete učiniti gotovo sve, a iznimno je jednostavan za korištenje. Najvažnie što vlasnici iPhone navode zašto vole svoj iPhone, je činjenica da njeguje moderan "look" i ide u korak sa najnovijim trendovima.

Koji je uređaj u skladu s Vašim ukusom?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!