Obavijesti

Moje ljeto sa stilom - praktični savjeti za trendi ljeto

Moje ljeto sa stilom - praktični savjeti za trendi ljeto
1

U velikom specijalu portala Budi IN, Moje ljeto sa stilom, pronaći ćete sve što vam je potrebno da budete zapaženi na plaži i u vrućim ljetnim izlascima

Na jednom vas mjestu čekaju savjeti kako kožu, kosu i usne zaštiti od sunca i soli, kakav je make up prikladan za plažu i ljetne izlaske, te kakav će outfit učiniti da svaki dan blistate.

Iako se većina žena svakog ljeta trudi broj stvari koje nosi na plažu svesti na minimum, trendovska torba za plažu definitivno nije jedna od stvari kojih su se spremne odreći. Ona je pravi  modni detalj koji može zaokružiti vaš outfit za plažu, a Budi IN vam donosi one najbolje.

Također, tu je i vječno pitanje - japanke, sandale, visoka ili puna peta? Ovo ljeto ne vlada samo jedan trend. Dopušteno je sve što vam se sviđa. Bilo da volite udobne i casual ili pak "opasne" cipele na visoku petu – svi modeli idu uz aktualne ljetne stylinge, a pogriješiti ne možete niti s maksi haljinama i suknjama. One su  ultimativni su trend ove sezone, u isto vrijeme elegantne, praktične, udobne i prije svega funkcionalne.

Naravno tu su i sunčane naočale, neizostavni modni detalj bez kojeg ne možemo tijekom toplih sunčanih dana. Ne samo da upotpunjuju naš ljetni styling, one su neophodne za zaštitu našeg zdravlja. Pročitajte koji su modeli hit ove sezone i na što sve moramo pripaziti prilikom odabira kvalitetnih sunčanih naočala!

Idealni kupaći kostim svojim krojem, materijalom i printom bi trebao odgovarati našoj građi tijela i u prvi plan stavljati atribute, a prikrivati fizičke nedostatke. Potraga za trendi badićem u kojem ćemo se osjećati poželjno i samouvjereno nije lak zadatak. Na koji način odabrati prikladan kupaći kostim, savjetuju vas hrvatski dizajneri.

Kada imate kupaći kostim, japanke, sunačne naočale, torbu za plažu i ručnik, preostaje vam još samo da nabavite kreme i ulja za sunčanje. Oni se ubrajaju u najvažnije proizvode bez kojih ne možemo bezbrižno uživati u svim čarima ljeta. S nama su tijekom cijelog dana, kako na plaži tako i na uzavrelom asfaltu. Kako odabrati prikladno sredstvo i kojem tipu kože odgovara koji faktor, za  portal Budi IN objašnjavaju magistri farmacije.

I za kraj, make up - čak i kada se ljetna šminka svede na minimum, sjajilo i ruž za usne nekako opstaju. Oni su odavno mnogo više od običnog proizvoda dekorativne kozmetike, pa svojim njegujućim sastavom čine usne mekima i nježnima ostavljajući prekrasan trag, a Budi IN vam pomaže da odaberete onaj koji će vam najbolje pristajati.

Ove i još mnogo drugih savjeta za trendi ljeto pročitajte na budi.in

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!