Obavijesti

Mondo i Mozaik daruju do 20% popusta na izabrane naslove

Mondo i Mozaik daruju do 20% popusta na izabrane naslove
4

Najbolje naslove iz 2013. godine Mozaik knjige čitajte i u veljači s popustom od 10 do 20%.

Produžili smo trajanje akcije do kraja veljače  - najbolje naslove Mozaik knjige iz 2013. godine  naručite na Mondu po cijenama sniženima od 10 do 20%. Od krimića, preko ljubavnih romana do humora – izaberite idealnu knjigu za sebe!

Izdvajamo tri naslova!

Žena prije mene napeti je krimić Ruth Dugdall koji je odmah po svom objavljivanju postao veliki hit kod publike i kritike. Osvojio je dvije ugledne nagrade koje se dodjeljuju najboljim kriminalističkim ostvarenjima: nagradu Luke Bitmead i nagradu Udruženja pisaca kriminalističkih romana za najbolji prvi roman. 

Emma Hatcher ima sve: ljepotu, supruga koji je voli i zdravog sina. Ali to će imati samo dok joj se ne dogodi užasna tragedija za koju će biti osumnjičena jedna druga žena, žena koja nema ništa: ni ljepotu, ni supruga, žena koja je nedavno izgubila i tek rođeno dijete. Uzbudljivi roman otkriva gdje je granica između ljubavi i opsesije, je li pravda uopće dostižna i, ako je to moguće, kojim sredstvima?

Zimski dvorac povijesna je priča o beskrupuloznom usponu na tron ruske carice Katarine Velike iz pera Eve Stachniak. Prepuna zanimljivih detalja o životu na ruskom dvoru, uključujući modu, hranu i opise interijera, ova čarobna priča o strasti, izdaji i osveti pruža  mogućnost da kroz ključanicu zavirite u burno povijesno razdoblje te otkrijete tajne iz privatnog života glasovite carice Katarine Velike.

Žena koja je legla u krevet na godinu dana duhovit je i dirljiv roman o tome što se dogodi kad netko prestane biti osoba kakva svi žele da bude. Sue Townsend, najduhovitija britanska spisateljica u zadnja tri desetljeća, napisala je genijalno djelo o suvremenom obiteljskom životu. 

Popularni i sniženi naslovi čekaju vas na Mondu!

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.