Obavijesti

Motiviramo vas kako biste ovogodišnje odluke ostvarili!

Motiviramo vas kako biste ovogodišnje odluke ostvarili!
1

Novogodišnje odluke često su najteže: mršavljenje i skidanje prekomjernih kilograma, pažljivije trošenje novca, zdraviji način pripreme hrane i smanjivanje dnevne razine stresa

Napravite li svake godine listu novogodišnjih odluka koje vrlo brzo, u potpunosti zanemarite? 

Novogodišnje odluke često su najteže: mršavljenje i skidanje prekomjernih kilograma, pažljivije trošenje novca, zdraviji način pripreme hrane i smanjivanje dnevne razine stresa. Ove godine ne postoji razlog zašto se svojih odluka ne biste pridržavali i ostvarili zadane ciljeve. Kako bismo vam olakšali u ostvarivanju zacrtanih ciljeva, donosimo vam atraktivne savjete i najbolje ponude! Krenimo… 

Odluka #1: Manje kilograma - više sporta

Želite skinuti višak kilograma, isklesati tijelo do savršenstva, postati aktivniji nego prethodne godine? Uključite sport u vaš život - vježbajte na učinkovitim spravama pomoću kojih ćete dostići idealnu težinu u rekordnom roku! Isprobajte razne proizvode koje vam donosimo za najpovoljnije aktivno ili pasivno mršavljenje, vi birate!

Gdje je zapelo?

Kada napokon odlučite započeti s aktivnijim sportskim životom, pojave se razne poteškoće zbog kojih odustajete? Ne možete priuštiti skupe članarine za fitness ili teretanu? Nemate vremena ni volje odlaziti u teretanu nakon napornog radnog dana provedenog na poslu? Prekomjerna težina sputava vas u vježbanju ispred utrenirane „publike“? Zbog presporog povratka u formu, lako odustajete i gubite motivaciju? 

Kako vam možemo pomoći?

Upravo sada, nakon blagdanskog početka godine, za vas smo pripremili djelotvoran fitness program po najpovoljnijim cijenama! Postignite savršenu figuru promjenom načina života i dugoročno se držite donesene odluke. Na sve fitness sprave iz naše ponude dajemo vam popuste za zdraviju, zadovoljniju i aktivniju 2014. godinu! 

Odluka #2: Kuhajte zdravo

Za sebe i svoje najmilije želite zdrave obroke svaki dan? Od namirnica želite da su pune vitamina, minerala, bogatog okusa i nakon termičke obrade? Želite izbjeći suvišne masnoće, a zadržati slasnost jela? Želite posuđe sa što manjim učinkom na okoliš? Isprobajte posuđe uz koje je kuhanje zdravo!

Gdje je zapelo?

Vaša svakodnevna prehrana bazira se na brzoj hrani? Nemate vremena za pripremu kompliciranih jela? Neda vam se kuhati zbog hrpe suđa koju ostavite iza sebe? Čišćenje vaših starih tava i protvanja dugotrajno je i mukotrpno? 

Kako vam možemo pomoći?

Konačno možete pripremiti namirnice s manje ulja, sačuvati vitamine i postići bogat okus hrane uz visokokvalitetno Delimano posuđe. Osvojit će vas svojim modernim dizajnom, velikim izborom pribora za pripremu raznih vrsta hrane i jednostavnim održavanjem. Ukoliko žudite za posuđem koje će vas služiti dugi niz godina, isprobajte Delimano liniju posuđa za zdravo kuhanje, bez suvišnih masnoća!

Odluka #3: Kvalitetan san za uspješniji dan 

Želite se buditi sretni i naspavani? Želite smanjiti količinu stresa u svom životu? Želite kvalitetnu podlogu na kojoj ćete bezbrižno spavati? Želite provesti noći na podlozi koja će vas odmoriti od svakodnevnih napetosti na poslu? 

Gdje je zapelo?

Možete osjetiti opruge, neravnine u punjenju ili udubljenja na vašem krevetu? Iz vašeg madraca čuje se škripanje? Na sredini vašeg kreveta formirala se udubina u koju se svaki put otkotrljate? Patite od nesanice, budite se nervozni, često vrlo gladni, okrećete se cijelu noć? Kada se probudite, osjećate bol u vratu, donjem ili gornjem dijelu leđa? 

Kako vam možemo pomoći ?

Dormeo proizvodi osmišljeni su za pojedinca i pružaju maksimalnu udobnost - bez obzira gdje ste i što radite. Poboljšajte svoj život jednostavnim korakom - odaberite pravi madrac! Vaše zdravlje i raspoloženje uveliko ovisi o kvaliteti sna. Dormeo madraci ujedinjuju mnoge pozitivne karakteristike koje će olakšati bol, osigurati kvalitetan san i umjesto da se vi prilagođavate madracu, madrac se prilagođava vama! 

Odluka #4: Uštedite vrijeme i novac

Želite uštedjeti novac? Želite skratiti vrijeme provedeno razmišljajući o potrošenom novcu? Želite zadržati standard koristeći visokokvalitetne proizvode po povoljnijim cijenama? Želite kupovati bez čekanja u redovima? Želite besplatnu dostavu na kućnu adresu?

Gdje je zapelo?

Došao je siječanj, vrijeme je rasprodaja na kojima uvijek kupujete proizvode upitne kvalitete? Kupujete proizvode samo ako im je cijena snižena? Proizvode koje kupujete koristite kratki period vremena zbog loše kvalitete? Proizvodi koje želite kupiti rasprodani su jer čekate zadnji trenutak za kupovinu? Ne brinite, imamo riješenje! 

Kako vam možemo pomoći?

Za uspješan početak 2014. godine donosimo vam popuste na sprave za vježbanje i odabrane fitness proizvode! Kako biste ostvarili novogodišnje odluke, te u ovoj godini bili zdraviji, aktivniji i odmorniji, za sve narudžbe iznad 1000 kn, s barem jednim fitness proizvodom u košarici, poklanjamo vam i besplatnu dostavu!

Postignite ciljeve koje ste si zadali i hrabro započnite 2014. godinu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa
VOLE OSVETU

Ovo je najopasniji horoskopski znak, nemojte im okretati leđa

Znaju djelovati miroljubivo, no kad djeluju ljutito bolje je ne imati posla s njima. Čak im se zna desiti da planiraju neku osvetu, no pritom toliko uživaju da zaborave razlog zašto su se uopće naljutili

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra