Obavijesti

Mr. Jack vas časti, samo danas ulaznice nabavite u pola cijene

Mr. Jack vas časti, samo danas ulaznice nabavite u pola cijene
1

Od samih riječi zvučnija su djela koja ih prate. U to vas ime Mr. Jack, samo danas časti ulaznicama u pola cijene za subotnji koncert Zabranjenog pušenja

Ljeto u MSU-u počelo je prošlog vikenda žestokom grmljavinom Kawasaki3P-a i Majki, a ove subote, 20. lipnja u 21 sat nastavlja se u istom tonu uz koncert Zabranjenog pušenja na krovu MSU-a. Za jedan od najvećih koncertnih događaja u Zagrebu ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio.hr i na blagajni MSU. Ulaznica za svaki koncert znači i odlazak u Arti-kino Metropolis MSU-a na jednu od projekcija iz MSU-ovog ciklusa Best of Metropolis, a ove subote u 18 i 20 sati na rasporedu je španjolska komedija “Život je lakši zatvorenih očiju”.

Osim za koncert i kino, ista jedinstvena ulaznica na dan koncerta od 11 do 22 sata vrijedi i za posjet izložbi o umjetničkoj školi s početka 20. stoljeća Bauhaus i svim velikanima iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH koji su u njoj stasali.

Ulaznica stoji 79 kuna, a svi koji kartu nabavljaju danas 18. lipnja, Mr Jack samo danas časti ulaznicama u pola cijene za koncert Zabranjenog pušenja. „Od samih riječi zvučnija su djela koja ih prate“, izjavio je Mr Jack. Ulaznica za svaki naredni koncert košta 79 kuna, znači za Zorana Predina i Lačnog Franza, potom i za Edu Maajku i za kultni Električni orgazam za kraj festivala 18. srpnja. Jedino će ulaznica za vječni Laibach, 11. srpnja, koštati 99 kuna zbog dodatnog programa kojeg će bend predstaviti Zagrebu.

Prošlogodišnje Ljeto u MSU uz Jadransko privuklo je 10.000 posjetitelja, a s obzirom da se ove godine MSU  drži isprobane 3u1 formule, bez sumnje će i ovog puta privući zavidan broj ljubitelja glazbene, filmske i likovne umjetnosti. Ljeto u MSU 2015. osigurava Jadransko osiguranje i podržava Turistička zajednica grada Zagreba. Osvježenje osigurava Beck’s - vrhunsko njemačko pivo br. 1 u svijetu! Svih sedam tjedana u MSU će živjeti i Mr Jack kojeg možete posjetiti svakodnevno i na službenoj Facebook stranici. Jack lives here, živjeli i vi! Plešite slobodno, uživajte odgovorno, a tu je Eko Taxi s 10% nižim cijenama za sve goste navedenih programa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti