Obavijesti

Muči vas upala mokraćnih puteva? Riješite se bakterija

Muči vas upala mokraćnih puteva? Riješite se bakterija
1

Osjećate peckanje prilikom mokrenja? Patite od čestih infekcija mokraćnog mjehura? Antibiotici i uvin čaj više ne pomažu? D-manoza je ono što je potrebno!

Svake godine, svaka peta žena oboli od upale mokraćnog mjehura, a svaka druga barem jedanput u životu. Infekciju izaziva bakterija E-coli.

Esherichia coli prirodno živi u crijevima čovjeka i nije zločesta bakterija; međutim, problem nastaje njezinim prelaskom iz crijeva u mokraćni mjehur do čega može doći zbog loše higijene ili nakon spolnog odnosa. Bakterija se širi i uzrokuje neugodne simptome poput peckanja prilikom mokrenja, bolova u trbuhu i učestalog mokrenja.

Što možemo učiniti?

Kada se simptomi prvi put pojave, liječnik će u većini slučajeva prepisati terapiju antibioticima. Međutim, antibiotici nisu bezopasni jer ubijaju i dobre bakterije koje su potrebne vašem organizmu. Uostalom, često se nakon terapije antibioticima bakterija vraća i stvara se začarani krug koji nas obeshrabruje i tjera u očaj. Upravo zbog toga, sve više ljudi traži prirodan način liječenje infekcije urinarnog trakta. Jedan takav proizvod koji pokazuje izvrsne rezultate u liječenju urinarnih infekcija i koji bi se trebao naći u svakom domu je D-manoza.

Prirodno rješenje za urinarne probleme

Urifar je prirodni proizvod koji sadrži D-manozu i ekstrakt nara. D-manoza je jednostavan, prirodan šećer koji se ne metabolizira, odnosno potpuno nepromijenjena prolazi kroz naš organizam. Iz tog razloga uzimanje Urifara ne utječe na razinu glukoze u krvi te je zbog toga pogodan za dijabetičare, trudnice i djecu.

D-manoza djeluje tako da se veže na bakterijske fimbrije (trepetiljke s kojima se bakterija prihvaća za sluznicu mokraćnog mjehura) i na taj način onemogućava bakteriji da se prihvati za stjenku mjehura i uzrokuje upalu, a sama bakterija se time lako uklanja i brzo izlučuje iz samog mjehura.

D-manoza odgovorna za brzo i učinkovito djelovanje Urifara. Posebno je djelotvorna kod infekcija uzrokovanih bakterijom Esherichia coli iako pokazuje dobre rezultate i kod drugih upala uzrokovanih Gram negativnim bakterijama.

Umjesto antibiotika, isprobajte Urifar (samo do petka -20%) » 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke
FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima