Obavijesti

Na Zagrebačkom velesajmu dani ljepote i fitnessa!

Na Zagrebačkom velesajmu dani ljepote i fitnessa!
1

Ožujak je mjesec za ljepotu i fitness! Na Zagrebačkom velesajmu od 13. do 15. ožujka održavaju se dani ljepote i fitnessa.

Sajam DANI LJEPOTE vodeći je događaj u regiji za profesionalce u sektoru ljepote te međunarodna platforma za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju. Dani ljepote mjesto su mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti sa posjetiteljima.

Predstavljamo samo neke od brojnih zanimljivosti sajma:

SKIN CENTAR - ZELENA ZONA – BESPLATNA PREDAVANJA

SKIN CENTAR je opuštajući kutak gdje će posjetitelji besplatno moći obaviti dermatološki pregled kože, dobiti savjete za svoje probleme (madeži, akne, rosacea, psorijaza) te po izuzetno povoljnim sajamskim cijenama kupiti preporučene dermokozmetičke preparate.

Ove godine uz Skin centar širimo temu na prirodnu kozmetiku i zdravu prehranu te stvaramo tzv. ZELENU ZONU, posebno uređeni "zeleni ambijent“ sajma za ekološke proizvode. Na jednom mjestu možete pronaći najveći izbor proizvoda za njegu tijela i lica napravljenih isključivo od prirodnih sastojaka.

Na pozornici u paviljonu 7 svaki dan na rasporedu su zanimljiva i edukativna besplatna predavanja na temu pravilne prehrane, promjena na tijelu, zdravog života i mršavljenja. Predavanja će držati poznati stručnjaci poput nutricionistica dr. Lejle Kažinić Kreho i doc. dr. sc. Darije Vranešić Bender te dermatovenerologinje mr. sc. Ines Sjerobabski Masnec.

POP UP STORE, MODNA REVIJA

POP UP STORE već poznato mjesto za povoljnu kupnju originalnih i unikatnih proizvoda hrvatskih kreativaca. Ove godine usmjeravamo se na modne dodatke i njihovu poruku koje vam kroz interaktivnu radionicu „Modni dodaci kao poruka“ predstavlja Ines Preindl.

Modna revija – Total look by Umah održat će se u subotu, 14. ožujka u 17,30 sati.

NAGRADNE IGRE ZA POSJETITELJE

Na štandovima izlagača moći ćete dobiti besplatne savjete i šminkanja, besplatne manikure, izrade frizura, sajamske popuste, savjete stručnjaka u vezi kožnih problema, prezentacije masažnih tehnika i svega što je potrebno da bi se svaka žena odlično osjećala u svom tijelu i dobro ga nosila.

Zahvaljujući našim cijenjenim izlagačima podijelit ćemo mnoštvo poklona. Svaki dan na pozornici u paviljonu 7 bit će nagradna igra za posjetitelje u kojoj ćemo dijeliti atraktivne poklone. Iskušajte i Vi sreću!

FANTAZIJA KOSE nedjelja je rezervirana za frizerski dan i vrhunske look&learn seminare:

SINERGIJA LJEPOTE – HOK i Ceh frizera
TOP STIL LABEL.M – Street style show by Max Lamparter
KERATHERAPY SHOW by RODRIGO SILVA
ELECTRIC HAIR i Mark Wolley
RUSK Fashion Culture Attitude

MAKE UP RADIONICE - ZLATNI RUŽ – NAIL ART DIZAJN

Make up radionice:

MUD ACADEMY HRVATSKA - Smokey eyes , Evening look te prezentacija rada zračnim kistom

KRYOLAN HRVATSKA - Dermacolour camouflage

Povratak natjecanja ZLATNI RUŽ (make up natjecanje kozmetičara Grada Zagreba i Zagrebačke županije) pod atraktivnim nazivom „51 NIJANSI SIVE“.

Međunarodno natjecanje za najboljeg Nail art dizajnera 2015 na temu LOVE ANIMALS. Dio zarade od kotizacije donirat će se azilu za životinje – društvu za zaštitu životinja.

Novim, drugačijim i bogatijim sadržajima ove godine upotpunjujemo ovaj projekt i proširujemo ga na:

FITNESS – NOVI SEGMENT SAJMA!

Integracijom ova dva sadržaja koja su na europskom tržištu vrlo povezana otvaramo regionalna vrata suradnje između zdravlja, tjelovježbe i estetike.  Ponosni na našu novu temu s kojom širimo Dane ljepote – Fitness, koja se održava pod motom POKRENIMO SE  u suradnji s našim stručnim i organizacijskim partnerom Orlando Fitness Grupom.

Cilj nam je promovirati tjelovježbu kao glavni preduvjet za zdravlje. Na jednom mjestu naći će se instruktori aerobika, osobni treneri, fitness entuzijasti, vlasnici i menadžeri fitness i aerobik centara, profesori kineziologije, vrhunski sportaši i rekreativci.

Posebno ističemo međunarodni  Kongres fitnessa: Group fitness training is back, najveći regionalni fitness događaj koji će se održati na Zagrebačkom velesajmu 14. i 15. ožujka.

Više od 20 međunarodnih i domaćih prezentera svoju energiju prenijet će na sve sudionike kroz brojne seminare, predavanja i radionice.

Od stručnog programa izdvajamo međunarodnu fitness konferenciju „Budućnost fitnessa u regiji“ koji će se održati u petak, 13. ožujka dvorani Cres na Zagrebačkom velesajmu. 

Očekuje nas i bogat zabavni i prezentacijski program:

Službeno prvenstvo Hrvatske u STREET WORKOUT-u, demo zona vježbanja za posjetitelje, live DJ show

BOKS & UFC zona - predstavljanje rekreativnog boksa kao najraširenijeg oblika rekreacije u svijetu, ultimate fight demo borbe, demonstracije treninga...

CRO Zumba® fitness Party" s licenciranim Zumba® fitness instruktorima

CROSSFIT BOX zona - predstavljanje najpopularnijeg i najbrže rastućeg modela treninga od strane službenih CROSSFIT centara u Hrvatskoj

Regionalna premijera najnovijeg fitness trenažera koji osvaja svijet- revolciju u fitness industriji: ZERO RUNNER by OCTANE FITNESS

Funkcionalni trening – trening koji je must! Predstavljanje QUINCY FITNESS SYSTEMA – premijera u Hrvatskoj

Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, dobiti besplatne kozmetičke i fitnes savjete, iskoristiti posebno niske sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda i odlične popuste na „beauty accessories“, različite suplemente i opremu za vježbanje zabilježite si u planer vikend od 13. do 15. ožujka.

Radno vrijeme sajma : 10-19 sati.
Cijena ulaznice iznosi 30 kuna, a za par 50 kn.

 Vidimo se na Danima ljepote&fitnessa !

Više na www.zv.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"