Obavijesti

Najveća ponuda fitness opreme u Hrvatskoj!

Najveća ponuda fitness opreme u Hrvatskoj!
1

Fitness.com.hr Web Shop sadrži najveću ponudu fitness opreme i motivira vas da budete FIT i sexy. Ponuda sadrži više od 120 proizvoda koji će vam pomoći da oblikujete svoje tijelo

Ukoliko želite biti FIT, osjećati se zdravije i riješiti se nakupljenog stresa, fitness.com.hr tim preporuča da izaberete nešto od predložene fitness opreme – čeka vas i poklon prilikom narudžbi iznad 500 kn te dupli poklon iznad 1000 kn!

Kreirali smo 2 cilja, odaberite onaj u kojem se prepoznajete i krenite s treningom!

1. Cilj:  Gubitak masnih naslaga i što bolja forma – fitness.com.hr tim preporuča:

Vježbanje na ovim spravama jamči:
- Brzu potrošnju kalorija
- Bolju kondiciju 
- Skidanje masnih naslaga 
- Oblikovanje tijela 
- Osjećati ćete se zdravije i bolje

Cijelu ponudu orbitreka, sobnih bicikala i sprava za kardio aktivnost možete pogledati ovdje.

Vježbajući samo 30 minuta svaki dan u udobnosti vlastitog doma učiniti ćete puno za svoju formu, zdravlje i tjelesne sposobnosti. Uz dobru formu, oblikovati ćete i sve veće mišićne skupine: leđa, noge, trbuh, ruke i stražnjicu. Pustite si omiljenu glazbu ili film i odradite zdravi aerobni trening u svom domu. Uživajte u treningu i osigurajte vrijeme za sebe – 30 minuta dnevno za svoje zdravlje!

2. Cilj: Povećanje mišićne mase i snage - fitness.com.hr tim preporuča

Vježbajući s ovom opremom jamči:
- Povećanje mišićne mase i snage
- Bolju definiciju svih mišića
- Osjećati ćete se zdravije i bolje

Vježbajući s ovom fitness opremom oblikovati ćete sve mišićne skupine odnosno leđa, prsa, ruke, ramena, trbuh i noge. Možete trenirati cijelo tijelo i s pravilnim programom treninga definirati sve mišiće koje želite. Muškarci su oduvijek htjeli izgledati kao Arnold Schwarzenegger, jedan je put do toga - primite se treninga i napravite rezultat.

U ponudi fitness opreme nalazi se još više od 114 proizvoda za vježbanje - tu su i bučice, kettlebells, strunjače, aerobik step klupice, pilates lopte, TRX PRO Paket, pločasti utezi, trening prsluci, elastične gume i još puno puno toga.

Uz vježbanje s utezima ili na spravama, veoma je bitno da tijekom svog procesa mršavljenja ili povećanja mišićne mase obratite pozornost i na pravilnu prehranu. Prehrana je bitan faktor koji će dodatno ubrzati cijelo putovanje do željnog cilja i osigurati trajne rezultate. Pripazite na unos i količinu namirnica, birajte niskokalorične i nemasne namirnice koje sadrže bjelančevine, vlakna i ugljikohidrate koji su potrebni za vaš trening i dobar rezultat.

Fitness opremu možete naručiti na fitness.com.hr web shopu koji u svojoj širokoj ponudi sadrži i sve potrebne dodatke prehrani za sportaše i rekreativce.  

Upite i narudžbe možete poslati i na email: shop@fitness.com.hr ili na broj telefona: 01/3732-141

Vodeći hrvatski fitness portal Fitness.com.hr drži fige svima da budu FIT, zdravi i sexy!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'
Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo