Obavijesti

Riješite se bolova u zglobovima uz 100% garanciju

Riješite se bolova u zglobovima uz 100% garanciju
1

Kada je riječ o bolovima u zglobovima, prva asocijacija je glukozamin. Jeste li znali da postoje novije alternative glukozaminu koje utječu na obnavljanje hrskavice?

Muče li vas problemi sa zglobovima? Pročitajte kako se Mag. Farm. Danijela F. Majetić oporavila od III. stupnja potrošene hrskavice i poboljšala kvalitetu svog života.

Osobna priča o problemu sa zglobovima

»Problema s koljenom imam već dugi niz godina koji se očituje kao ''škripanje'' u koljenu. Doktori su rekli da je to znak načete hrskavice, ali bolova nije bilo. Prije tri godine, nakon jakog udarca u to isto koljeno stanje se pogoršalo i MR je pokazao II. i III. stupanj potrošenosti hrskavice,« kaže Mag. Farm. Danijela F. Majetić.

Tada je Mag. Farm. Danijela F. Majetić  počela ''istraživati'' postoji li neko rješenje. Pojavio se kolagen kao jedan od sastojaka u preparatima za zglobove. »Dalje sam nastavila istraživati postoje li različiti oblici kolagena, koja je razlika između njih i došla do kolagena tip II i do zaštićene formule „BioCell Collagen“. Moram priznati da sam se ugodno iznenadila kad sam otkrila da proizvod koji u sebi sadrži ''BioCell Colagen'' već postoji u Hrvatskoj!« oduševila se naše sugovornica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gdje naručiti BioCell Collagen?

U Hrvatskoj, ovaj jedinstvena kombinacija može se pronaći u proizvodu FlexiForce® plus, za koji naša sugovornica kaže: »Nakon tri mjeseca korištenja, pokušala sam ponovo vježbati jer sam svjesna da je jedini način da se hrskavica hrani i održava gibanje zgloba. Bolova i intenzivnog svrbeža koji su se javljali noću i jedan do dva dana nakon opterećenja koljena, više nema.« 

Zašto FlexiForce® plus pripada novoj generaciji rješenja za zglobove?

FlexiForce® plus sadrži kombinaciju triju aktivnih sastojaka koji utječu na gibljivost zglobova i ublažavanje boli:

  1. Jedinstvena kombinacija osnovnih elemenata od kojih je sastavljena hrskavica: BioCell Collagen® - prirodni kompleks hijaluronske kiseline, hondroitin sulfata i kolagena tipa II. 
  2. Klinički dokazano djelovanje već nakon 1. mjeseca korištenja.
  3. Odlična apsorpcija aktivnih sastojaka u zglobove.

Dok je svima poznati glukozamin važan elemenat u izgradnji površine veziva, tetiva, zglobnih tekućina, noktiju, kože, FlexiForce® plus znanstveno dokazano pomaže u obnavljanu zglobne hrskavice i potiče njezinu tvorbu. Na zglobnu hrskavicu djeluje izravno poput maziva.

Za čitatelje 24sata pripremili smo akciju:
SAMO DANAS FlexiForce® plus u ponudi 3 za cijenu 2 >>

Na ovaj proizvod imate 100% garanciju, što znači da ako niste zadovoljni s rezultatima, u roku od 30 dana možete vratiti prazne kutije i dobiti povrat novca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...