Obavijesti

Nakon dugo vremena ponovno u Zagrebu - Edo Maajka

Nakon dugo vremena ponovno u Zagrebu - Edo Maajka
3

Popnite se u subotu na krov MSU-a s ekipom i uživajte pod vedrim zagrebačkim nebom jer smo za sve koje kupe dvije ulaznice, najkasnije do subote u 15 sati, pripremili jednu gratis!

U subotu, 4. srpnja dolazi Edo Maajka, reper koji Zagreb osjeća kao svoj zavičaj, kao svoj New York i Manhattan. Riječ je o glazbeniku koji se nije libio poručiti i vladi i saboru i parlamentu da ih j***. Balkanu u cjelini nikad se nije ustručavao u lice sasuti kukavičluk, nacionalnu mržnju, zluradost ni kuknjavu, a opet ga se tog i takvog nikad nije ni odricao i uvijek su svi voljeli Maajku. Kao što je, uostalom i red. Bila bi doista prvoklasna senzacija kad Edo Maajka sad u subotu ne bi nastavio u istom tempu i na juriš još jednom pregazio Zagreb. 

Ljeto u MSU 2015. uz Jadransko i ove godine pokazuje se kao mjesto susreta kulture, klasične i rokerske, moderne urbane civilizacije i publike izraslih na tradiciji 80-ih. 

Ulaznica stoji 79 kuna za Edu Maajku 4. srpnja i Električni Orgazam 18. srpnja. Jedino će ulaznica za kultni Laibach, 11. srpnja, koštati 99 kuna zbog dodatnog programa koji će bend predstaviti Zagrebu. Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio i na blagajni MSU-a.

Ulaznica na dan koncerta, kao i svake subote, vrijedi i za kino projekciju u Art kinu Metropolis, a ove subite u 18 i 20 sati očekuje vas projekcija crnohumorne drame Turist skandinavske produkcije.

Osim za koncert i kino, ulaznica od 11 do 22 sata na dan koncerta vrijedi i za izložbu o umjetničkoj školi s početka 20. stoljeća Bauhaus i o velikanima iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH koji su u njoj stasali.

Ljetni festival u muzeju svojom 3u1 formulom  i ove godine pobuđuje veliki interes ljubitelja glazbene, filmske i likovne umjetnosti. Tu su i zanimljivosti poput fotografiranja s Mr Jackom, užitka u vrhunskim koktelima po nižim cijenama, te 10% povoljnijeg Eko taxi prijevoza kojeg se može koristiti pozivom na broj 1414.  Opustite se i uživajte uz vrhunsko njemačko pivo Beck's cijele subote u Muzeju suvremene umjetosti.

Ljeto u MSU osiguralo je Jadransko osiguravnje i podržala Turistička zajednica grada Zagreba.

Dobrodošli!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je
VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.