Obavijesti

Nassfeld – pravi raj za obitelj i skijaše željne odličnog odmora

Nassfeld – pravi raj za obitelj i skijaše željne odličnog odmora
6

Nassfeld, jedno od 10 najboljih skijališta Austrije sa čak 30 modernih žičara i vučnica te 110 kilometara vrhunski pripremljenih staza čeka i ove godine na vas.

Posebna ponuda Nassfelda pod jedinstvenim imenom „Nice Surprise“ ove sezone donosi : „Sunčane punktove“, „Nassfeld Kino“, gratis W-Lan i besplatan depo skija direktno na stazi. Uz BMW x Drive Cup u 2014. možete osvojite skije ili auto. Gratis servis skija očekuje vas na stazi. Rezervirajte Nassfeld special 4=3 već od 262,- eura (4N/HP).4 noćenja u odabranoj kategoriji smještaja, 3 dnevna skijaška karta ,3 dnevni depo skija. Prilikom rezervacije od nedjelje do četvrtka  – 1 dan poklanjamo. Saznajte više o  ponudi na www.nassfeld.hr, Tel.: +385 1 3011 778,Mob.: + 385 99 4156 70 

Posebna ponuda Najveća sunčana terasa u Alpama.

Nassfeld je poznat kao skijalište s najviše sunčanih sati u Alpama.Tijekom “Sunčanog spusta 2014” čeka vas 1000 ležaljki i chill područja na snijegu. Dobra muzika, originalni napici i zakuske garancija su dobrog raspoloženja za skijaše koji traže nešto više. Brojna događanja kao što su Snwobeach na planini natjecanje u spuštanju vodenim toboganom i Festa de Cuba stvaraju karipski ugođaj u snježnom zimskom krajoliku Nassfelda.

Mnoge zadovoljne obitelji primjećuju brigu punu ljubavi i stručno osoblje u BOBO dječjem klubu te dječjem poligonu. Mnogo sunca te ugodna i sigurna vožnja na žičarama. „Ovo je bezbrižan odmor kakav smo si zamislili“: mišljenje je mnogih zadovoljnih gostiju Nassfelda.  Putem aplikacija i informativnih ploča na skijalištu u svakom trenutku  možete pronaći najbolje i najsunčanije staze u Nassfeldu.

„Nassfeld je sportsko, sofisticirano skijalište, sa neusporedivom panoramom i puno sunčanih sati. Modernost i trend izraženi su najmodernijim žičarama, novim i trendovskim smještajnim jedinicama te mnogim iznenađenjima, kojima se poboljšava skijaški dan. Trendovski mobilni Info i uslužni centri na skijalištu, naglašavaju ovo pozicioniranje.“ jedan je od komentara zadovoljnih gostiju Nassfelda.

Posjetite www.nassfeld.hr i izaberite ponudu baš za vas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"