Obavijesti

Native sadržaj

Komentari 0

Bez digitalizacije više se ne može raditi

Powered by Tele2

Bez digitalizacije više se ne može raditi
1

Digitalizacija je bitna jer bez nje se ne može poslovati. Svijet je postao veliko globalno selo i teško je danas poslovati u okvirima grada, županije, pa čak i države

Treba tražiti svoje mjesto na širem području, istaknuo je Javor Bojan Leš, gradonačelnik Ivanić-Grada na Biznis akademiji, drugoj u nizu edukativnih radionica za vlasnike obrta i malih biznisa. Vrijednost radionice je 2.500 kuna, no zahvaljujući idejnom začetnikom i inicijatoru cijelog projekta Tele2 za obrtnike Ivanić-Grada bila je besplatna. U Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad okupilo se više od 60 obrtnika.

- Svakako pozdravljamo ovu inicijativu jer je svima jasno da se bez digitalizacije više ne može poslovati - rekla je Marina Hrastić, predsjednica Udruženja obrtnika Ivanić-Grad. Inače, idejni začetnik i inicijator cijelog projekta je Tele2, a provodi se u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb te uz medijsko pokroviteljstvo 24sata. Prva je to platforma čiji je cilj educirati obrtnike i poduzetnike o digitalizaciji poslovanja kako bi se stvorila i razvila nova, održiva ekonomska vrijednost u društvu.

Predavanje su, kao i na radionici održanoj u Zagrebu, vodili stručnjaci za digitalni marketing i prodaju: docent dr.sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Sanja Novak, mag.oec. Obrtnici su na predavanju saznali kako digitalni marketing i prodaja mogu pomoći obrtima i malim biznisima, kakav je to digitalni marketing za obrte i male biznise te kako se povezati s potrošačima na društvenim mrežama.

Bojan Sokol, vlasnik LTB design - Slova od stiropora, kaže da je radionica edukativna, ali on je već dodatno usavršio svoje znanje.

- Znanje o digitalnome marketingu pomoglo mi je u širenju posla. Imam internetsku stranicu, Facebook i Twitter te sve sam vodim. Nastojim biti aktivan svakog dana - kaže Bojan.

Nada Alić, vlasnica OPG-a Alić, smatra da je digitalizacija bitna jer su obrtnici, u protivnom, ograničeni na lokalno tržište.

Powered by Tele2

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Evo zašto kupci ostaju u trgovinama duže od planiranog
MANIPULACIJA?

Evo zašto kupci ostaju u trgovinama duže od planiranog

Jeste li znali da u trgovinama postoji pravilo izlaganja proizvoda kako bi kupci što duže ostali u njoj ili da se u web-trgovinama može pratiti na koja sve mjesta posjetitelj klika? Pogledajte koje sve tehnike koriste veliki igrači

Radi li vaš šef ove stvari ili ipak niste te sreće?
PREVELIKA OČEKIVANJA?

Radi li vaš šef ove stvari ili ipak niste te sreće?

Ako moral zaposlenika nije na prvom mjestu, tvrtka može biti u velikom problemu. Brojna istraživanja pokazala su kako su pozitivne radne sredine puno produktivnije od onih koje to nisu
Ovih 5 znakova govore da je došao trenutak za razlaz
PRIMIJETITE IH

Ovih 5 znakova govore da je došao trenutak za razlaz

Ulazite li u poslovnu suradnju ili partnerstvo s drugom osobom, dobro je prepoznati određene znakove koji mogu ukazati da to neće dobro funkcionirati. Prepoznajte ih i na vrijeme izbjegnite moguće probleme