Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
Powered by Tele2
0 komentara

Nakit koji putuje čak u Ameriku

S više od 60 godina obiteljske tradicije zlatarna Krznarić danas se može pohvaliti unikatnim komadima iz originalnih kolekcija

0 komentara

Zlatarska radnja u zagrebačkom Prolazu sestara Baković postoji još od 1947. godine, kada su obrt utemeljili Josip i Ana Krznarić. Njihov sin Kruno Krznarić preuzima radnju 1992. godine, njegujući tradicijske tehnike u umjetnosti izrade srebrnog nakita.

U radnji su se usredotočili na ručnu izradu nakita, s naglaskom na replike staroga hrvatskog nakita, popravke te restauraciju starog nakita i srebrnine. Ne dopuštajući da zlatarska baština padne u zaborav, Kruno Krznarić doveo je tradicionalni ušni nakit poput konavoskih verižica ili mljetskih gradaša do savršenstva, autentično replicirajući i najsitnije detalje. Zahvaljujući tomu, imaju unikatan nakit iz originalnih kolekcija.

S više od 60 godina obiteljske tradicije zlatarna Krznarić danas se može pohvaliti unikatnim komadima iz originalnih kolekcija. Na etsy.com neki od komada otišli su izvan zemlje, čak i u Ameriku.

-  Društvene mreže su jako važne jer ljudi tako za vas čuju.  No u budućnosti će svakako biti sve važnije i važnije. Upravo zahvaljući internetu moj se nakit nosi i na drugom kraju svijeta  - kaže Kruno Krznarić. Svjestan je, kaže, da oni koji imaju stranicu na Facebooku moraju se o njoj i brinuti. Za njegovu je, ističe, zadužena kći.

Tema: Biznis Akademija

Možda vas zanima i ovo:
Message