Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
Powered by Karlovačko

5 smiješnih gifova koji odlično opisuju svima poznate situacije

Zadnjih nekoliko tjedana imali smo priliku vidjeti kako naši ukućani izgledaju u svojem najprirodnijem izdanju, ali i zaključiti da se najopuštenije i najslobodnije opuštamo onda kad smo među svojima

Foto: Shutterstock
0 komentara

Posljednja dva mjeseca žene su prestale nositi šminku, a muškarci su odustali od brijanja te smo se svi prepustili prirodnom izgledu. Sad je došla sezona roštilja i budući da i dalje ostajemo odgovorni, roštiljamo samo u krugu obitelji i nekolicine najboljih prijatelja. No, upravo takve situacije omogućavaju nam da i dalje budemo opušteni i radimo stvari koje možemo samo kad smo među svojima.

Gladni? Uvijek!

Hrana i piće u središtu su svakog dobrog društvenog okupljanja. Kad se na roštiljanju s velikom grupom ljudi nudi hrana, često ćemo iz pristojnosti iskoristiti ono "Ne, hvala!" i pritom momentalno iz želuca osjetiti udarce njegova protesta. No kad smo među najbližim prijateljima ili obitelji, pristojnost nema šanse pred realnom glađu. Osim što jedemo sve što se očima svidi, također se nećemo ustručavati pitati za još. 

via GIPHY

Pospremanje? Prvo treba odležati

Kad smo među svojima, nered je najednom isključivo spomenik dobro odrađenog druženja. A kako kulturnu baštinu treba njegovati, na kauču je, iz sigurne udaljenosti, svi promatramo i poštujemo. Nikamo nam se ne žuri s pospremanjem i svi znamo da ćemo se baciti na čišćenje vjerojatno nakon neke dobre svađe s ukućanima, kad će nam poslužiti kao meditativna terapija. Ništa ne govori "ljuta sam" kao pasivno-agresivno usisavanje dok se nekome šetate ispred upaljenog televizora. Ista je situacija i nakon roštilja, bili smo prvi u redu jer su se dijelili ćevapi, a sad smo prvi kad se treba sakriti od prljavih tanjura.

.

via GIPHY

Za styling nas nije briga

Mnogi od nas u karanteni su upoznali svoju umjetničku stranu jer samo tako možemo opisati neke odjevne kombinacije koje smo doma nosili. Tako je i roštilj samo još jedna situacija u kojoj nas apsolutno nije briga što smo spojili nespojivo. Štoviše, u toj situaciji jedino je bitno da smo odjenuli široku majicu i još šire hlače.

via GIPHY

Opušteni čak i pred njima

Iako su neki na početku bili na tankom ledu s njezinim ili njegovim roditeljima, karantena je dodatno zbližila i takve slučajeve. Sad smo potpuno opušteni i ne strepimo da će punac imati prigovore na našu tehniku roštiljanja jer smo otkrili učinkovit način da tome stanemo na kraj. Na narucipivo.hr možemo u bilo koje doba dana naručiti nekoliko hladnih limenki piva, zbog kojih će i punac zaboraviti na naše zagoreno meso.

via GIPHY

Prstom nećemo mrdnuti

Možda se u javnosti trudimo pokazati da smo radišni, ali u svojoj gajbi radije biramo drugu opciju. Činjenica da smo morali ostati doma imala je i neke benefite. Osim što smo svaki dan odgledali sezonu, a ne epizodu omiljene serije, u prilog nam je išlo i to da je mogućnost dostave naglo porasla. Bilo da je riječ o naručivanju pića, hrane ili odjeće, sve što smo mogli obavili smo online. Tako i organizaciju roštilja rado prepuštamo drugima, a mi se na kraju samo pojavimo jer se ćevapi ipak neće sami pojesti.

via GIPHY

Ako ste i vi najopušteniji kad ste među svojima, recite nam s kojim se od ovih situacija možete poistovjetiti, a koju biste dodali na listu?

Možda vas zanima i ovo:
Message