Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Prijavite se na radionicu Biznis akademije u Zagrebu

Radionica će se održati 6. studenog 2019. od 13 do 17 sati u Ilici 49, u prostorijama Obrtničke komore Zagreb. Akademije pruža pregled mogućnosti i prednosti korištenja digitalnih tehnologija i alata

Foto: Shuttersatock
2 komentara

Nakon Dalmacije, Biznis akademija opet stiže i u Zagreb. Radionica će se održati 6. studenog 2019. od 13 do 17 sati u Ilici 49, u prostorijama Obrtničkog doma, a vodit će ju stručnjaci iz područja digitalnog marketinga izv.prof.dr.sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Sanja Novak, mag.oec.

Edukativni dio trajanja je tri sata dok je sat vremena rezervirano za osvježenje i druženje. Radionica je idealna za sve koji žele poboljšati svoje poslovanje preko digitalnih kanala. Program radionice polaznicima Akademije pruža pregled mogućnosti i prednosti korištenja digitalnih tehnologija i alata u marketingu i prodaji. Neke od tema kroz koje će se prolaziti su:

• koji su glavni alati digitalnog marketinga za obrte i male biznise

• što je potrebno napraviti prije početka oglašavanja na internetu

• koja je uloga Googlea u privlačenju kupaca i korisni savjeti za pripremu i provođenje Google Ads kampanje

• koja je uloga Facebooka i Instagrama u privlačenju kupaca

Tijekom radionice polaznici će dobiti informacije kako početi provoditi digitalni marketing i kako poboljšati aktivnosti koje već provode. Vrijednost radionice je 2.500 kuna, a Tele2 omogućuje da za sve prijavljene bude besplatna.

O uspjehu radionice diljem Hrvatske svjedoči ili velik broj polaznika koji žele poboljšati svoje digitalno poslovanje. Radionicu provodimo uz podršku Hrvatske gospodarske komore i Obrtničke komore Zagreb te uz pokroviteljstvo Tele2.  

 

Tema: Biznis Akademija

Možda vas zanima i ovo:
Message