Obavijesti

Natječaj za stipendiranje preddiplomskih studija

Natječaj za stipendiranje preddiplomskih studija
1

Sandoz d.o.o. raspisuje natječaj o stipendiranju osoba koje 2012. godine završavaju srednjoškolsko obrazovanje, te upisuju fakultet u akademskoj godine 2012./2013.

Sandoz d.o.o. Zagreb dio je Sandoza, vodećeg europskog proizvođača generičkih lijekova i dio vodeće svjetske farmaceutske kompanije Novartis. Prisutni smo u više od 130 zemalja s glavnim terapeutskim područjima: sistemski antiinfektivni lijekovi, kardiovaskularni sustav, središnji živčani sustav, probavni sustav, koštano mišićni sustav, hormonska terapija, respiratorni sustav i onkologija. Skrb za zdravlje i trajno poboljšanje kvalitete života naša je misija koju ostvarujemo kroz razvoj, proizvodnju i prodaju farmaceutskih proizvoda vrhunske kakvoće po svima dostupnim cijenama, a vođeni željom za pomoći u obrazovanju objavljujemo.

NATJEČAJ ZA STIPENDIRANJE STUDENATA PREDDIPLOMSKIH STUDIJA 

Sandoz d.o.o. raspisuje natječaj o stipendiranju osoba koje će u 2012. godini završiti srednjoškolsko obrazovanje, te će se upisati na fakultet na zimski semestar akademske godine 2012./2013. 

Fakultet na koji se žele upisati budući studenti koji žele sudjelovati na ovome natječaju nije ograničen.

Za stipendiju se mogu prijaviti svi koji imaju izvrsne ocjene u srednjoj školi, veliku želju za upis na fakultet no zbog ograničenih financija nisu u mogućnosti sami pokriti sve potrebne troškove studija. Uvjet nakon odabira stipendista kako bi se realizirala stipendija je da se stipendisti upišu na fakultet na zimski semestar akademske godine 2012./2013.

Stipendiranje će trajati od početka studija stipendista sve do kraja akademskog preddiplomskog školovanja stipendista uz uvjete koji će biti definirani od strane Sandoza, poput redovitih polaganja ispita te redovnog upisa u sljedeće akademske godine do kraja školovanja. Stipendija će stipendistu biti isplaćivana u mjesečnim iznosima definiranim ugovorom o stipendiranju između Sandoza d.o.o. i stipendista.

Potrebni dokumenti za sudjelovanje na natječaju za stipendiju su:

- Životopis
- Molba s razlozima želje za upisom na određeni fakultet te koji su interesi kandidata nakon fakulteta
- Fotokopija svjedodžbe svih razreda srednje škole (ukoliko niste imali podjelu svjedodžbi za 4. razred molim Vas da napomenete u prijavi)
- Izjava o neprimanju druge stipendije
- Izjava o imovinskom stanju i broj uzdržavanih osoba u kućanstvu kandidata

Zainteresirani kandidati mogu poslati svoje zamolbe do 01.07.2012. godine na e-mail morana.geric@sandoz.com ili na adresu Sandoz d.o.o., Maksimirska 120, 10 000 Zagreb.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske
Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi