Komentari 0

Ne dozvolite prošlosti da utječe na ljubavnu vezu!

Ne dozvolite prošlosti da utječe na ljubavnu vezu!

Omiljena autorica ljubavnih romana, Nora Roberts, osvaja naslovima iz sage "Zaljev Chesapeake". Dopustite joj da vas uvede u svoj romantični svijet proze.

Nora Roberts, američka spisateljica s više od 200 objavljenih knjiga, osvojila je ne samo srca čitatelja, već i brojne nagrade. Autorica koja je cijeli život okružena muškarcima, kaže kako odlično poznaje muškarce i njihov način razmišljanja te iz tog razloga s lakoćom piše o muško-ženskim odnosima i osvaja srca čitatelja. Njeni romani napete su priče koje se čitaju u jednom dahu. Odlično opisani likovi i kemija među njima odaju dojam da je Nora Roberts zaljubljenica u svoj posao. Potvrda tome jesu sva priznanja koja niže za svoj talent - top lista New York Timesa je obožava (od 200 njenih knjiga, 40 je uvršteno na top listu), mnogi su njezini romani ekranizirani, a najnoviji književni hitovi obaraju rekorde čitanosti.

Provjerite kako će njen lik Seth ući u borbu s vlastitom prošlošću zbog ljubavi prema ženi svog života.

U posebnoj ponudi u prodaji već ste mogli pronaći prva tri dijela sage „Zaljev Chesapeake“, a trenutno je u prodaji  posljednji od četiri dijela sage – „SJETA U ZALJEVU CHESAPEAKE“. 

Nikako ne propustite "Sjetu u zaljevu Chesapeake", priču o borbi s prošlošću i njenom utjecaju na ljubav. Knjigu potražite na svim kioscima za samo 39,00 kn.