Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ne propustite novi vampirski serijal koji će vas oduševiti!

"Ponoćne vrste" novi je vampirski serijal, a prvi dio "Poljubac ponoći 1" već je na kioscima! Ako ste voljeli "Bratstvo crnog bodeža" J. R. Ward, ovo ćete obožavati!

24sata
Foto: 24sata

Stigli su novi vampiri koje ćete obožavati! 

Poljubac ponoći 1“, prvi dio iz serijala „Ponoćne vrste“, mračna je, napeta, strastvena i neodoljiva vampirska romansa! On je promatra kroz mnoštvo u noćnom klubu, privlačan crnokosi stranac koji će u Gabrielli uskomešati njene fantazije. Ali ni ta večer ni taj muškarac nisu kakvima se doimaju. Nakon što Gabrielle svjedoči umorstvu pred klubom, stvarnost se pretvara u nešto mračno i smrtonosno. U tom trenutku Gabrielle je uvučena u svijet za koji nije znala da postoji – svijet u kojem vampiri vrebaju sjenke, a krvavi rat se zahuktava. 

Lara Adrian, autorica serijala, na prvom je mjestu ljestvice najprodavanijih autora New York Timesa. Dobitnica je sedam nagrada za povijesno-ljubavne romane, prethodno objavljene pod pseudonimom Tina St. John. 

Prvi dio serijala, knjigu „Poljubac ponoći 1“, potražite na kioscima po odličnoj cijeni od 29,90 kn.

Ostale naslove po istoj cijeni potražite na kioscima od:
Poljubac ponoći 2 - 27.6.
Poljubac grimiza 1 - 11.7.
Poljubac grimiza 2 -  25.7.

Ako na kioscima propustite dio serijala, svoj primjerak možete kupiti putem call centra 0800 43 23 ili na web shopu 24sata, a ponudu novih književnih naslova možete pratiti na facebook stranici 24sata Shop.

Message