Obavijesti

Nestlé FITNESS daruje ti shopping s Lanom Jurčević

Nestlé FITNESS daruje ti shopping s Lanom Jurčević
8

Sve ljubiteljice mode u razdoblju od 16. rujna do 7. listopada trebaju poslati fotografiju sebe u omiljenoj odjevnoj kombinaciji na Facebook stranicu, a najsretnija od njih osvojit će shopping

Svi znaju da je početak jeseni pravo vrijeme za obnovu garderobe pa su Nestlé FITNESS žitarice, u sklopu nove kampanje Voli ono zbog čega se osjećaš odlično, udružile snage s poznatim modnim brendom s.Oliver kako bi shopping učinili još privlačnijim. Tako će svi kupci u s.Oliver dućanima u rujnu na poklon dobiti uzorak Nestlé FITNESS žitarica ili ukusnu FITNESS žitnu pločicu, a Facebook fanovi imaju priliku osvojiti i primamljivu nagradu – shopping u vrijednosti od 2.500 kuna. Sve ljubiteljice mode u razdoblju od 16. rujna do 7. listopada trebaju poslati fotografiju sebe u omiljenoj odjevnoj kombinaciji na Facebook stranicu www.facebook.com/Fitnesszitarice , a najsretnija od njih osvojit će shopping u kojem će joj društvo praviti naša poznata pjevačica Lana Jurčević.

Svaka cura u ormaru ima barem jedan komad odjeće koji voli zato što se u njemu osjeća odlično. Ja, na primjer, u ormaru čuvam traperice koje odjenem kad god dan započnem 'na lijevu nogu' jer me zbog njih pogled u ogledalo trenutno razveseli. A razveselila me i ideja da upravo ja odvedem sretnu dobitnicu u shopping u s.Oliver. Zato pozivam sve cure da se prijave na nagradni natječaj, a pobjednici obećavam odličan provod i pronalazak njenog omiljenog odjevnog komada kojeg će dugo čuvati u ormaru“ – izjavila je Lana Jurčević, zaštitno lice Nestlé FITNESS žitarica za hrvatsko tržište.  

Osim suradnjom s poznatim modnim brendom, Nestlé FITNESS žitarice svoje su potrošače odlučile razveseliti i bonus pakiranjima njihovih omiljenih žitarica za doručak. Tako će svi kupci za vrijeme trajanja kampanje dobiti dodatnih do 25% žitarica gratis!

Više informacija o nagradnoj igri dostupno je na Facebook profilu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Novi FITNESS spot možete pogledati OVDJE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1