Obavijesti

Promo sadržaj

100 izvođača na 20 pozornica: Ove godine na Rujanfestu

100 izvođača na 20 pozornica: Ove godine na Rujanfestu
8

Osim već poznatih izvođača, Rujanfest uistinu nudi za svakog ponešto: visnki trg, chillout zona, stand up komičari, restorani, klubovi, najveći zabavni park

Rujanfest pretvara Bundek od 21. do 30. rujna u jedan veliki grad dobre zabave i još bolje hrane. Osim već poznatih izvođača, Rujanfest uistinu nudi za svakog ponešto. Ovdje su samo neki dijelovi festivala koji će sigurni smo  pronaći svoju široku publiku:
 
Vinski grad

Prekrasan mali vinski grad u kojem se prezentiraju naši vrhunski vinari. Kada uzmete staklenu čašu, neka Vas vodi ljubav prema vinima jer očekuje Vaš više od 50 vrsta vina 
 
Chillout zona

Sjedenje napravljeno od paleta, idiličnog, rustikalnog ugođaja na otvorenom. Uz bezbroj vrsta piva i drugih napitaka, očekuje Vas program pod zvijezdama. Svaki dan u 17 h nastupa vrhunski izvođač na gitari Šehad Komić, dok u 18 h dolaze renomirani stand up komičari iz najboljeg studija – Studio smijeha. Očekuje Vas naizmjence puno dobre glazbe I smijeha do suza.
 
Rock pozornica

Za sve one željene čvrstog zvuka tu je posebna – ROCK KUĆA. U njoj svako večer nastupaju po dva izvođača. Očekuju Vas odlični koncerti: Atomsko sklonište, Second Hand band, Tribute to ABBA, Tribute to Dino Dvornik, EKV Tribute, Neki Novi Klinci Balašević tribute I još puno vrhunskih glazbenih poslastica.

Rujanfest promo


 
Techno house

Nismo zaboravili niti na ljubitelje elektronike koji mogu uživati uz ritmove poznatih Dj-eva  
 
Dječja pozornica

Za naše najmlađe brine se poseban tim koji organizira sportske radionice, predstave, klaunovi i sve to u najvećem zabavnom parku u ovom dijelu Europe.
 
Trg zagrebačke županije

Svaki dan na Rujanfest nam dolaze gosti iz pojedinog dijela Zagrebačke županije. Dođite i pogledajte što nam turistički I gastronomski nude gradovi Vrbovec, Zaprešić, Samobor i mnogi drugi. Predstaviti će se svojim tradicionalnim običajima, domaćim štrudlama, kestenima, vinima, starim zanatima, biti će tu I konja, jahanja…
 
Shisha bar - šumski kutak

Budimo malo drugačiji – prekrasno uređen objekt stvoren za uživanje jer u zdravoj hrani , finim koktelima ali i u pušenju Shishe.

Vedran Tolić
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura