Obavijesti

News

24sata donosi edukativne #MARKETING panele

24sata donosi edukativne #MARKETING panele

Panel diskusije koje se bave aktualnim temama iz svijeta marketinga, medija i komunikacija, a namijenjene su svim zaljubljenicima u digitalne trendove iz business svijeta

Marketing  se značajno promijenio u posljednjem desetljeću. Potrošači su osnaženi i raspolažu velikim brojem informacija, konkurencija na tržištu stalno se zaoštrava, a razvoj tehnologije gotovo je nemoguće pratiti. To zahtjeva od marketingaša promjenu ustaljenog načina rada te drugačiji pristup u pokušaju osvajanja potrošača, ostvarivanju lojalnosti i poslovnom uspjehu.  

U dinamičnom okruženju i promjenjivom digitalnom kontekstu, važno je nikad ne prestati postavljati si pitanja. Tko ne mijenja svoj pristup, zaostaje. Ono što je možda vrijedilo jučer, danas više ne vrijedi. To posebno vrijedi u marketingu. Digitalizacija je omogućila fragmentirani, personalizirani, automatizirani pristup u svemu - prilagodbi usluga i proizvoda,  prodaji, isporuci i komunikaciji. Znanje je na cijeni više nego ikada prije.

Panel diskusije iz područja marketinga, medija i komunikacija

Upravo zato 24sata, kao vodeći medij u Hrvatskoj, donosi edukativnu platformu #MARKETING. Svaki mjesec imat ćete priliku gledati panel diskusije namijenjene marketinškim, medijskim i komunikacijskim stručnjacima, osobama zaposlenim u marketinškim odjelima srednjih i velikih tvrtki, agencijama za tržišno komuniciranje te vlasnicima malih i srednjih poduzeća.  

Cilj je projekta razmjena iskustava, povezivanje i približavanje trendova i poslovnih praksi iz zanimljivih marketinških područja. Poticanje rasprave o trendovima, pronalaženje inspiracije i analiza najtežih izazova današnje marketinške i komunikacijske industrije važno je za unaprjeđenje vještina.

Vodeći stručnjaci u e-commerceu podijelit će svoje iskustvo i znanje

Teme i goste svakog izdanja birat ćemo prema interesima publike. Na prvom panelu tema je e-commerce. U posljednje dvije godine uslijed epidemije korona virusa i mjera distanciranja, online trgovina doživjela je pravi procvat.  

Koji su prvi koraci za nekoga tko želi imati webshop, kako izgraditi profitabilan posao na internetu, koji su najveći izazovi e-trgovine danas, koji se proizvodi i usluge uspješno prodaju online, kakva je budućnost e-trgovine, koji nam webshop trendovi dolaze, koji su najučinkovitiji načini promocije e-trgovine i još mnogo toga saznat ćete na prvom #MARKETING panelu

Pitanja je puno, a odgovore ćete imati priliku čuti od uspješnih online trgovaca i menadžera jednih od najvećih internetskih trgovina u Hrvatskoj. Bilo da ste početnici u svijetu online prodaje ili stručnjaci s iskustvom, vjerujemo da će vam panel koji pripremamo biti zanimljiv. 

Gosti prvog panela su Ana Zovko, direktorica Sektora za digitalni razvoj Croatia osiguranja i Laqo osiguranja, Tana Zimmermann, glavna izvršna direktorica Bazzara te Ivan Jozić, direktor Sektora e-commercea u Pevexu. Moderator panela bit će Igor Martinović, direktor Prodaje iz Jeftinije.hr i Idealno.rs. 

Stay tuned, jer uskoro donosimo prvi panel!

24sata donosi #MARKETING panele, koji se bave aktualnim temama iz svijeta marketinga, medija i komunikacija. Paneli su namijenjeni svim zaljubljenicima u digitalne trendove, a moderatori i panelisti odabrani su na temelju ekspertize u području o kojem je panel.

Za sve informacije pratite nas na 24sata LinkedIn profilu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Od prestiža do profita: Zavirili smo u svijet luksuznih brendova
#MARKETING

Od prestiža do profita: Zavirili smo u svijet luksuznih brendova

Hermès, Chanel, Dior, Rolls-Royce, Rolex, Louis Vuitton, Gucci, Tiffany & Co… na koje luksuzne brendove vi prvo pomislite?

Kako se definira luksuz, a kako upravlja luksuznim markama
USKORO

Kako se definira luksuz, a kako upravlja luksuznim markama

Luksuzne marke više nisu obiteljske tvrtke kako je to nekada bilo i upravljanje luksuznim markama zapravo postaje upravljanje luksuznim megamarkama, odnosno kompleksan i globalan posao
Donosimo novi #MARKETING panel: Marketing za globalna tržišta
PROMO

Donosimo novi #MARKETING panel: Marketing za globalna tržišta

24sata donosi panel diskusije #MARKETING koje se bave aktualnim temama iz svijeta marketinga, medija i komunikacija, a namijenjene su svim zaljubljenicima u digitalne trendove iz business svijeta