Obavijesti

News

Komentari 18

24sata TV od danas možete gledati i na mobilnom uređaju

24sata TV od danas možete gledati i na mobilnom uređaju
6

Iskorakom u svijet mobilne televizije, 24sata TV potvrđuje svoju poziciju prve i jedine news televizije u Hrvatskoj dostupne u svakom trenutku na svim platformama

VIDEO

24sata TV, prva i jedina news televizija u Hrvatskoj, od danas je dostupna za gledanje putem mobilnih uređaja. 24sata TV bit će jedan od šest televizijskih kanala dostupnih za gledanje preko revolucionarne Iskonove platforme Iskon.TV player koja je danas predstavljena u Zagrebu. Ova funkcionalnost je u potpunosti u skladu s vizijom 24sata: sadržaj 24sata dostupan svakome, uvijek i svugdje. 24sata TV od danas je dostupna i u osnovnom paketu Iskon.TV-a.

U 24sata TV-u ističu kako je dostupnost vijesti 24sata TV-a na mobilnim uređajima veliki i revolucionarnni korak u svijetu suvremenog izvještavanja te ne sumnjaju kako će i njihovi korisnici to prepoznati i cijeniti s obzirom da im povjerenje već sada poklanja i do 500.000 gledatelja tjedno (izvor: AGB Nielsen).

- Brzina i dostupnost na svakom mjestu i u svakom trenutku glavni je cilj jedinog televizijskog news kanala u Hrvatskoj. 24sata TV danas u suradnji sa Iskonom ostvaruje još jedan povijesni korak. Televizijske vijesti uživo, sada su i  doslovno dostupne u pokretu, na zaslonu mobilnih platformi. Za nas, ovo je novi izazov u kojem vidimo priliku da budemo dio najinovativnijeg i najzahtjevnijeg tržišta i natječemo se brzinom i kvalitetom u interaktivnom svijetu u kojem se vijesti objavljuju odmah i uživo. Od danas, vidimo se u još bržem svijetu, u pokretu, na ulicama, u vlakovima, u vašem omiljenom restoranu, u svakom trenutku na zaslonima Vaših telefona - ovom prilikom je izjavio Tihomir Ladišić, glavni urednik 24sata TV.

Nova, revolucionarna usluga Iskon.TV player, omogućuje prijenos TV programa preko interneta ili 3G mobilnih mreža na mobitele, ili kako je rekao Saša Kramar iz Iskona 'televizija je danas dobila noge'.

 - Ovime ulazimo u novo TV doba na našim prostorima, a ljudima se omogućuje da televiziju gledaju kad god žele i gdje god žele, bilo to na plaži, u autu,  na iPadu ili iPhoneu - rekao je Kramar na predstavljanju Iskonova playera u utorak. 

Usluga se aktivira na stranici player.iskon.hr, a osim preko računala, može se gledati i na Appleovim mobilnim uređajima te Android uređajima.

Uz 24sata TV može se gledati još pet programa (HTV1, HTV2, RTL, CMC i BabyTV), a usluga je u testnom razdoblju do svibnja besplatna, no može se koristiti samo iz Hrvatske. Mogu je koristiti svi korisnici Iskon TV-a, a preko 3G mreža i korisnici T-mobilea ili bonbona.

Cijene paketa i mogućnosti korištenja kod drugih mobilnih bit će poznate nakon testnog razdoblja. Tada bi trebalo biti poznato i koji će još programi biti uključeni. Osim gledanja televizijskog programa, preko mobitela možete otvoriti i snimalicu te uključiti snimanje filma ili serije, koje kasnije možete gledati na svom TV-u.

Ako gledate televiziju preko mobitela treba znati da će 8 sati programa potrošiti oko 1GB internet prometa, što bi moglo značajno utjecati na telefonski račun. Iz T-mobilea su najavili kako će i zbog ovakvih usluga uskoro predstaviti tarifu za mobilni internet s neograničenim prometom.

Više informacija o Iskon TV playeru pročitajte na Iskon.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva. Traje novi sastanak DP-ovaca

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...