Obavijesti

News

Komentari 49

24sata.hr proglašen najboljim news portalom u Hrvatskoj

24sata.hr proglašen najboljim news portalom u Hrvatskoj
7

Nagrada Vidi Web Top 100 za najbolji hrvatski portal u kategoriji „Mediji, novosti, oglasnici“ ove je godine pripala najposjećenijem portalu dnevnih novina – 24sata.hr

VIDEO

Nagradu za najbolju hrvatsku web stranicu u kategoriji "Mediji, novosti, oglasnici", dobio je portal 24sata.hr. Odluka je to stručnog žirija ovogodišnjeg natječaja Vidi Web Top 100. Nagradu su u ime 24sata preuzeli Sanda Lončar, direktorica 24sata digitala, i Hrvoje Dorešić, izvršni urednik 24sata.hr.

- Želim svima zahvaliti na ovoj nagradi. Čekali smo je i konačno dobili. Imamo mladu i kreativnu ekipu koja želi raditi nešto novo. Ovo nije kraj već početak onoga što će 24sata tek postati - rekao je Dorešić, a Lončar se zahvalila cijelom timu koji svakodnevno kreira najbolji hrvatski novinski portal. Ovu je nagradu 24sata.hr osvojio u konkurenciji čak 162 nominirane stranice, a nagrade su podijelili u još 10 kategorija. Ukupno je bilo nominirano više od 1150 stranica.

Premijerkinu web nagradu za 2010. godinu osvojila je tvrtka Knopso. Podijeljene su i Vidi e-novation nagrade za visokotehnološke inovacije.

Nakon tri godine, 24sata.hr nedavno je dobio novi dizajn te postao portalom koji još brže servira vijesti, sadrži sve informacije koje korisnika zanimaju i potiče interakciju. Od 2008. godine drži poziciju najposjećenijeg hrvatskog portala dnevnih novina s prosječno više od 638.000 stvarnih korisnika mjesečno (gemiusAudience, 2010.). Značajan priljev novih korisnika, unaprijeđene funkcionalnosti te sadržajna poboljšanja pokazuju da je 24sata.hr na dobrom putu da postane i središnje mjesto informiranja na hrvatskom webu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovo je tek početak onog što će 24sata postati, rekao je Hrvoje Dorešić

24sata.hr dosad je osvojio četiri prestižne svjetske nagrade: tri godine zaredom, nagradu Svjetskog foruma urednika za dizajn, te 2009. godine Europsku novinsku nagradu za najbolje online izdanje. Prije manje od mjesec dana, 24sata.hr proglašen je i najboljim regionalnim informativnim portalom osvojivši nagradu Web Festa, a Vidi Web Top 100 prva je hrvatska nagrada za ovaj portal.

Pobjednici 12. po redu Vidi Web Top 100 natječaja za najbolje hrvatske internetske stranice proglašeni su u četvrtak u zagrebačkom hotelu The Regent Esplanade Zagreb pred više od 150 uzvanika iz gospodarskog, znanstvenog, kulturnog, medijskog i javnog života.

Natječaj za izbor najboljih 100 web stranica Vidi Web Top 100 u Hrvatskoj je dio Vidi Awards skupine nagrada koje dodjeljuje medijska kuća Vidi. U sklopu Vidi Awards dodjeljuju se i Premijerkina web nagrada, Vidi e-novation i ICT gold – nagrade koje su značajno su doprinijele popularizaciji visokih tehnologija, interneta i informatike u Republici Hrvatskoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a