Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
49 komentara

24sata.hr proglašen najboljim news portalom u Hrvatskoj

Nagrada Vidi Web Top 100 za najbolji hrvatski portal u kategoriji „Mediji, novosti, oglasnici“ ove je godine pripala najposjećenijem portalu dnevnih novina – 24sata.hr

Pixsell
Foto: Pixsell
49 komentara

Nagradu za najbolju hrvatsku web stranicu u kategoriji "Mediji, novosti, oglasnici", dobio je portal 24sata.hr. Odluka je to stručnog žirija ovogodišnjeg natječaja Vidi Web Top 100. Nagradu su u ime 24sata preuzeli Sanda Lončar, direktorica 24sata digitala, i Hrvoje Dorešić, izvršni urednik 24sata.hr.

- Želim svima zahvaliti na ovoj nagradi. Čekali smo je i konačno dobili. Imamo mladu i kreativnu ekipu koja želi raditi nešto novo. Ovo nije kraj već početak onoga što će 24sata tek postati - rekao je Dorešić, a Lončar se zahvalila cijelom timu koji svakodnevno kreira najbolji hrvatski novinski portal. Ovu je nagradu 24sata.hr osvojio u konkurenciji čak 162 nominirane stranice, a nagrade su podijelili u još 10 kategorija. Ukupno je bilo nominirano više od 1150 stranica.

Premijerkinu web nagradu za 2010. godinu osvojila je tvrtka Knopso. Podijeljene su i Vidi e-novation nagrade za visokotehnološke inovacije.

Nakon tri godine, 24sata.hr nedavno je dobio novi dizajn te postao portalom koji još brže servira vijesti, sadrži sve informacije koje korisnika zanimaju i potiče interakciju. Od 2008. godine drži poziciju najposjećenijeg hrvatskog portala dnevnih novina s prosječno više od 638.000 stvarnih korisnika mjesečno (gemiusAudience, 2010.). Značajan priljev novih korisnika, unaprijeđene funkcionalnosti te sadržajna poboljšanja pokazuju da je 24sata.hr na dobrom putu da postane i središnje mjesto informiranja na hrvatskom webu.

Ovo je tek početak onog što će 24sata postati, rekao je Hrvoje Dorešić

24sata.hr dosad je osvojio četiri prestižne svjetske nagrade: tri godine zaredom, nagradu Svjetskog foruma urednika za dizajn, te 2009. godine Europsku novinsku nagradu za najbolje online izdanje. Prije manje od mjesec dana, 24sata.hr proglašen je i najboljim regionalnim informativnim portalom osvojivši nagradu Web Festa, a Vidi Web Top 100 prva je hrvatska nagrada za ovaj portal.

Pobjednici 12. po redu Vidi Web Top 100 natječaja za najbolje hrvatske internetske stranice proglašeni su u četvrtak u zagrebačkom hotelu The Regent Esplanade Zagreb pred više od 150 uzvanika iz gospodarskog, znanstvenog, kulturnog, medijskog i javnog života.

Natječaj za izbor najboljih 100 web stranica Vidi Web Top 100 u Hrvatskoj je dio Vidi Awards skupine nagrada koje dodjeljuje medijska kuća Vidi. U sklopu Vidi Awards dodjeljuju se i Premijerkina web nagrada, Vidi e-novation i ICT gold – nagrade koje su značajno su doprinijele popularizaciji visokih tehnologija, interneta i informatike u Republici Hrvatskoj.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message