News

Komentari 60

'50 posto građana uopće ne odgovori na mail u kojem ih pozivamo da se dođu cijepiti'

'50 posto građana uopće ne odgovori na mail u kojem ih pozivamo da se dođu cijepiti'

Cijeli tjedan cijepimo AstraZenecom, u dvije smjene, a početkom sljedećega tjedna planiramo građane cijepiti i Pfizerom, kad dobijemo dovoljno doza, kaže Rotim

Danas se u dvije smjene na Zagrebačkom velesajmu planira cijepiti 3.000, a dosad je ondje cijepljeno nešto malo više od 7.000 sugrađana, rekla je pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" Cecilija Rotim za N1.

“Nismo zabilježili velike nuspojave, tek one uobičajene, bol u ruci, povišena temperatura. Za slučaj jačih simptoma građani su pozvani javiti se liječnicima obiteljske medicine.

Cijeli tjedan cijepimo AstraZenecom, u dvije smjene, a početkom sljedećega tjedna planiramo građane cijepiti i Pfizerom, kad dobijemo dovoljno doza. Dosadašnje doze koje imamo idu na docjepljivanje”, kaže Rotim.

Kaže kako se građani ne javljaju na pozive koje im šalju.

“Oko 50 posto građana uopće ne odgovori na mail u kojem ih pozivamo na cijepljenje”, kazala je. “U tom slučaju liječnici obiteljske medicine zovu svoje pacijente da se dođu cijepiti na punkt”, kazala je.

Najčitaniji članci