Obavijesti

Promo sadržaj

Aca Lukas: Nastup u Areni Zagreb moj je najveći izazov

Aca Lukas: Nastup u Areni Zagreb moj je najveći izazov
1

Folk zvijezdi će se na pozornici pridružiti jedan od najpopularnijih glazbenika Saša Matić, a ulaznice za ovaj koncert možete nabaviti u sustavu Eventim već od 99 kuna

Aca Lukas poznata je folk zvijezda koja puni dvorane širom regije, a na svojoj nadolazećoj turneji "Najveći tulum na Balkanu" posjetit će i Zagreb. Pjevač će s Folk House bendom 13. svibnja po prvi put nastupiti u zagrebačkoj Areni, a niz koncerata održat će u najvećim dvoranama u Beogradu, Sarajevu i Skoplju. S obzirom da ima reputaciju izvođača koji radi najveće i najluđe tulume za očekivati je da će i u Zagrebu napraviti spektakularnu zabavu. Lukasu će se također na raskošnoj pozornici Arene Zagreb, kako kažu u produkcijskoj kući Skymusic, pridružiti jedan od najpopularnijih glazbenika Saša Matić. Zagrebačka ga publika itekako dobro poznaje, a lani su mnogi od njih uživali u njegovu gala koncertu u punoj dvorani Vatroslava Lisinskog. 

Osim svojih najvećih hitova Lukas će u Zagrebu premijerno izvesti i neke nove pjesme. Među njima je i singl "Da me je ona voljela", koju je nedavno snimio sa svojim kolegama Sašom Matićem i Milom Kitićem, a Lukas će ju premijerno sa Sašom izvesti pred zagrebačkom publikom na zajedničkom koncertu u Areni.

- Pripreme teku po planu. Upravo smo definirali priču oko bine i zaista, iako zvuči kao floskula i možda je glupo da ja pričam o tome, ali siguran sam da će ovo biti najspektakularniji koncerti do sada - rekao je Lukas. Iako je poznat kao izvođač koji se nikada ne drži set liste, Lukas će ovaj put morati ustrajati u tome jer će svaku pjesmu pratiti posebni vizualni efekti.
- Do sada sam se na koncertima repertoara pridržavao najdulje do šeste, sedme pjesme, a sada ću se potruditi izdržati barem do desete. Šalim se, zaista je važno da se držimo plana jer svi koncerti na turneji brendirani su na identičan način i to je ona nit koja ih povezuje. Meni je osobno najveći izazov koncert u Zagrebu jer, iako sam tamo puno nastupao, ovo je moj prvi nastup u Areni - ističe Lukas.

Regionalna turneja započinje nastupom u beogradskoj Kombank Areni 29. travnja nakon koje slijedi koncert u Sarajevu 06. svibnja, potom 13. svibnja dolazi u Zagreb, a tjedan dana kasnije nastupit će u Skoplju.
"Najveći tulumi na Balkanu" bit će kruna karijere kakvu Lukas, kojeg mnogi nazivaju "kralj folka" i zaslužuje. Pjevač će bez sumnje svojim obožavateljima prirediti nezaboravnu večer.

Ovo će biti prvi solistički koncert Lukasa u najvećoj zagrebačkoj dvorani, a svoje ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim već od 99 kuna.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura