Obavijesti

News

Advent u Meblu - popusti do 40%; madrac za 0kn!

Advent u Meblu - popusti do 40%; madrac za 0kn!
7

Osmislite slogan Meblo madraca Mattera i osvojite Meblo anatomski madrac, zaštitnu blazinu ili anatomski jastuk! Usput iskoristite božićne popuste do čak 40%!

Posjetite najbliži Meblo salon, pronađite madrac Matterra, osmislite mu slogan i osvojite Meblo anatomski madrac, zaštitnu blazinu ili anatomski jastuk. Usput iskoristite od 15 do čak 40% popusta na Meblo madrace i podnice, sjedeće garniture, krevete, shabby chic asortiman, dekore i asesoare sa Meblo zalihe!

Advent u Meblu  donosi popuste na cjelokupan asortiman sa zalihe, što podrazumijeva brzu isporuku i savršeno uređen prostor za blagdane!

Posebno ističemo popust do 25% na madrace, nadmadrace , podnice  i anatomske  jastuke  nove generacije , koji su objedinjeni u dvije nove kolekcije : Meblo Ted  i Meblo Trend.

POSEBNA POGODNOST - LAST MINUTE PONUDA do 40% popusta na madrace,podnice, blazine i jastuke koji izlaze iz proizvodnje ili su zamijenjeni novim modelima! Sve artikle koji se nalaze na akcijskom popustu do 40% možete pronaći u Meblo web shop -u, gdje možete odmah i obaviti kupnju. Budući da je količina madraca i podnica na rasprodaji ograničena, predlažemo da čim prije proučite ponudu i odlučite se za kupnju.

Kako bi Vaš doma za blagdane osvanuo u najljepšem sjaju pripremili smo popust do čak 30% na asesoare iz linije Miotto. Riječ je unikatnim umjetničnim slikama , posebno dizajniranim vazama  i ogledalima , koja svojim specifičnim dizajnom neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Svakako treba spomenuti i veliku zimsku rasprodaju dekorativih prekrivača  koje možete kupiti već za 74kn, dekorativnih jastučića za 33kn, košarica za kruh  za 29kn , podmetača za 15kn, držača za 12kn i još puno toga. Požurite jer zalihe su pri kraju!

Tu su i sjedeće garniture iz linije Feydom  koje se odlikuju se funkcionalnošću i kvalitetom te modernim dizajnom. Riječ je o garniturama koje zadovoljavaju potrebe za smještajem gostiju i to vrlo jednostavnim prerasporedom elemenata bez posebnih sistema razvlačenja. Garnituru Gemini  sa tabureom koja se vrlo jednostavno pretvara u ležaj može biti vaša već za 5.599kn.

Sve navedene akcije vrijede do 31.12. ili do isteka zaliha! Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku, posjetite najbliži Meblo salon ili obavite kupnju jednim klikom na Meblo web shop. Za sva dodatna pitanja obratite nam se na info@meblo.hr.

Za sve naše Facebook fanove pripremili smo posebnu pogodnost – mogućnost osvajanja Meblo anatomskog madraca, zaštitne blazine ili anatomskog jastuka. Detalje saznajte na Meblo Facebook stranici .

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama
VIDEO: MATAKOVI NA VISOKOJ NOZI

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama

Plus+ Bračni par Luka Grgo i Adriana Matak tereti za pet financijskih prijevara teških 350 tisuća eura. Pušteni su iz istražnog zatvora uz mjere opreza

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do  kada više taj strah?'
MAGNITUDA 1.3 PO RICHTERU

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do kada više taj strah?'

Epicentar potresa od 1.3 po Richteru bio četiri kilometra zapadno od Svetog Ivana Zeline
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.