Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
26 komentara

Afera SMS: 'Odluka o Milijanu Brkiću još nije donesena...'

Radi se o istrazi koja je pokrenuta u travnju nakon kaznene prijave Policijskog odjela za suzbijanje korupcije i organiziranoga kriminala. Neki mediji pišu da optužnice protiv braće Brkić, Varge i Curića neće biti

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
26 komentara

Ne bih ništa komentirao. Neka sve ide svojim tijekom i završi. Rekao nam je to Jozo Brkić, stariji brat Milijana Brkića, drugog čovjeka HDZ-a.

Milijan Brkić, ali niti njegov odvjetnik Ivo Farčić, nisu također odgovorili na zamolbu da komentiraju informacije kako protiv braće Brkić, Milijanova kuma Blaža Curića i bivšeg policajca Franje Varge ipak neće biti podignuta optužnica.

Zagreb: Zajednička sjednica PredsjedniÅ¡tva i Nacionalnog vijeća HDZ-a SLUČAJ MILIJANA BRKIĆA Božinović o aferi SMS: Ja ne mogu komentirati istrage...

Općinsko državno odvjetništvo je nakon šest mjeseci dovršilo istraživanje njih četvorice, odluka još nije donesena, ali Jutarnji list objavio je da su im sugovornici bliski istrazi rekli da do optužnice “skoro sigurno neće doći”. Radi se o istrazi koja je pokrenuta u travnju nakon kaznene prijave Policijskog odjela za suzbijanje korupcije i organiziranoga kriminala (PNUSKOK). Policija je tvrdila kako je prikupila dovoljno dokaza da su njih četvorica od lipnja 2015. do rujna 2018. počinila kaznena djela jer su neovlašteno pratila komunikaciju četiri žene. Jedna od njih je bivša supruga Milijana Brkića, Karmen.

Zagreb: Aktualno prijepodne u Saboru 'BLAŽA KAZNENA DJELA' Milijan Brkić neće biti optužen za špijuniranje četiri žene?

Glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić je u nedjelju za RTL rekao sljedeće:

"Odluka još nije donesena. Može biti odbačaj ili optužnica. Koja god bila, bit će jedina moguća i zakonita". 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message