Obavijesti

News

Komentari 4

AKCIJA “INDEX”: Hvale se kako ih je Deša puštala

Milan Ćevida, posrednik između studenata i profesora na Ekonomiji, hvalio se da ima utjecaja na Mlikotin-Tomić. Ona se žali da joj sudi ulica...

VIDEO

Predsjednicu saborskog Povjerenstva za sukob interesa, profesoricu na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, Uskok sumnjiči za dva slučaja zloporabe položaja i ovlasti. Na nagovor kolege Jadranka Grgonea 4. srpnja je studentu Igoru Ferencu upisala dovoljan iz Trgovačkog prava iako ga nije pitala niti vidjela, a na nagovor kolegice Marice Škrtić dovoljan je dala i studentu Vladimiru Oršuliću. U oba slučaja nije uzela nikakav novac. Do ovih saznanja policija je došla prisluškivanjem. Tako je Ćevid nekoliko puta kazao kako “to ide preko Grgone” te da mu je on penicilin za Dešu, koja mu je preko njega do sada pustila četiri-pet ljudi. Mlikotin -Tomić žali se da joj sudi ulica. Svoju verziju događaja istražnom sucu dat će u ponedjeljak. Prema Uskoku, skupinu koja se bavila kupoprodajom ocjena organizirali su Ćevida i Munib Lujinović, a njoj su pripadali i Jadranko Grgone, izvanredni profesor, te Marko Slipčević, vanjski suradnik.
Važna karika bila je Julijana Ljubić, voditeljica studentske referade. Kad bi to tražili suradnici, mijenjala bi ispitivače kod kojih su lijeni studenti trebali ići na ispite. Predsjednicu Udruge za zaštitu potrošača Vesnu Brčić Stipković, koja drži Katedru za trgovinu, sumnjiče da je na nagovor pustila Damira Spahića na ispitu iako nije ništa znao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.