Obavijesti

News

Komentari 170

'Ako je Tolušić pravi frajer, nek' zatvori Kaufland, Billu, Lidl...'

'Ako je Tolušić pravi frajer, nek' zatvori Kaufland, Billu, Lidl...'
1

Čelnik HSS-a Krešo Beljak komentirao je aktualnu aferu sa salmonelom tj. niz nalaza inspekcije koja je u mesu trgovačkih centara, ali i nekih OPG-ova pronašla opasnu bakteriju...

VIDEO

Čelnik HSS-a Krešo Beljak komentirao je aktualnu aferu sa salmonelom tj. niz nalaza inspekcije koja je u mesu trgovačkih centara, ali i nekih OPG-ova pronašla opasnu bakteriju.

- To je rezultat politika uvozničkog lobija koji je uništio domaću proizvodnju, to je rezultat svega nevaljanog kroz 25 godina, koje se da vraća kroz lošu hranu, kroz smeće iz cijelog svijeta, koje završava na policama hrvatskih dućana, to je ta hrvatska politika napravila, a to sada treba mijenjati. Vidim da ministar Tolušić ima dobru volju - rekao je Beljak za N1.

- U zadnjih 10 dana imate zatvaranje lokala u kojima su ulovljeni gosti da puše na terasama. Ako Tolušić ima dobre namjere, neka zatvori Konzum, Billu, Lidil, Kaufland, i druge trgovačke centre gdje je pronađena salmonela. Hajdemo da vidimo frajeru, ja bih to napravio. Na slabima se možete iživljavati, na našim ugostiteljima zbog minornog prekršaja, ali, hajde, zatvorite velike trgovačke centre. Budite frajeri, nemojte više govoriti, počnite, djelovati. Zatvorite Kaufland u kojem je pronađena salmonela, opasna po zdravlje, onda ćete pokazati da ste dosljedni. Baš kod nas u Samoboru imali smo smrtni slučaj. Pošaljite inspekciju i policiju, imate smrtni slučaj, napravite istragu, oblijepite trgovački centar gdje je pronađena salmonela trakama i zatvorite ga na 10 dana - poručio je Beljak.

Govoreći o poreznoj reformi, Beljak kaže da to nije reforma nego krpanje rupa za 2017. 

- Uništit će pola općina, to je onaj najžalosniji dio reforme. Dijelovi koji su najsiromašniji, oni koji su uništeni u ratu, će zbog toga najviše ispaštati, to je zakulisan put da se ukine veći dio općina, zapravo da im se ukine život.

Za inicijativu Mosta o smanjenju plaća saborskim zastupnicima, Beljak kaže da je populistički potez:

- Saborski zastupnici bi trebali biti volonteri, to bi bila prava reforma, neka tu pokažu svoju dosljednost, vidjet ćemo tko će se onda kandidirati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 170
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C
VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje

ZAGREB - Nekoliko čitatelja već nam je poslalo snimke divljih svinja kako u petak u jutarnjim satima pomahnitalo trče po Dubravi. Zaprimili smo novi video na kojem se vidi kako dvije divlje svinje protrčavaju na samo pola metra od djevojke koja hoda Branimirovom ulicom kao i ljudi koji čekaju autobus na stanici. Ranije su snimljene kako trče uz željezničku prugu