Obavijesti

News

Aktivirajte gen mladosti i oslobodite se bora u 28 dana

Aktivirajte gen mladosti i oslobodite se bora u 28 dana
9

Stručnjaci iz Skin Lab iz Ohio otkrili su gen koji kodira protein mladosti. On pomaže izaći na kraj s borama, visećom i suhom kožom bez pomoći plastičnog kirurga

Stvaranje savršenog tretmana protiv bora postalo je moguće zahvaljujući spoju dvije snažne formule za pomlađivanje. Njihova jedinstvena kompozicija s lakoćom prodire u najdublje slojeve epiderme i aktivira gen  mladosti Klotho. Njegova prisutnost zaustavlja proces starenja kože na staničnoj razini. Već nakon 10 dana ona postaje primjetno glađa, a udubljenja i bore se počinju ispunjavati.

Jako sredstvo protiv bora dvostruke snage

Tajna učinkovitosti tretmana stvorenog u Skin Lab leži u prijelomnom ekstraktu snježne alge koja raste na padinama alpskih ledenjaka. Koncentrirana esencija ove jedinstvene biljke potiče aktivnost gena mladosti Klotho. Dopuna tretmana u vidu kompleksa DermCom, koja se temelji na ekstraktu zlatnog šafrana i senegalske akacije, utječe na proizvodnju kolagena i elastina - proteina, koji pomažu u preokretanju procesa starenja.

Ove dvije formule ne samo da se uzajamno dopunjuju, nego i pokazuju neobično snažno pomlađujuće djelovanje. Munjevito dopiru do mjesta gdje su stanice izgubile sposobnost samostalne regeneracije i temeljito ih hrane. Održavaju visoku razinu gena mladosti Klotho, koji vraća koži svježinu, glatkoću i elastičnost.

Tretman učinkovito uklanja znakove starenja kože: izglađuje brazde i bore, uklanja mrlje i zateže obraze. Sastojci koje sadrži dopiru do izvora problema - oštećenih kolagenskih spojeva. Za kratko vrijeme obnavljaju ovu strukturu i štite ju od ponovnog oštećenja.

Spektakularni pomlađujući učinci

"Prije nego sam saznala za ovu jednostavnu metodu za uklanjanje bora, provodila sam više od sat vremena dnevno maskirajući znakove starenja. Sada je dovoljno da upotrijebim ovu kompoziciju dva puta dnevno, a aktivni gen Klotho izglađuje moju kožu" - sretna je 58-godišnja Bianka Larson, jedna od prvih žena koje su isprobale tretman. Njezin 15 godina mlađi izgled je najbolji dokaz da je moguće vraćanje biološkog sata na prirodan način.

"Koristila sam tretman 28 dana u skladu s uputama. Esenciju snježne alge sam nanosila mjestimično na duboke brazde oko nosa i usta. Nakon toga sam spojila obje formule i nanosila na cijelo lice neposredno prije spavanja. Svakim danom sam osjećala da mi skida godine. A bore? Pa sada imam i sama problem da pronađem neku!" - kaže zadovoljna Bianka.

Više od 24 tisuća pomlađenih žena u mjesec dana

Neprestano raste broj žena koje su se zahvaljujući ovom tretmanu oslobodile bora i ponovno uživaju u mladom izgledu. Metoda ne samo da je učinkovita, nego je i sigurna - njezin prirodan sastav ne uzrokuje nikakve nuspojave, čak i u slučaju alergične kože sa sklonošću ka iritacijama. Zbog toga ju stručnjaci preporučuju svim ženama koje se žele brzo osloboditi bora i povratiti mlad izgled.

Saznajte više o prijelomnom tretmanu, zahvaljujući kojem ćete ukloniti bore u mjesec dana

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...