Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Američka vojska 'napala' polja pšenice: Ups, izgubili smo se...

Farmeri malog sela u Rumunjskoj u kojem je uništeno nekoliko hektara usjeva snimili su američke vojnike kojima se sad smije cijeli svijet. Amerikanci su za blamažu okrivili - loše vrijeme

34 komentara

Stelnica, malo selo u Rumunjskoj jugoistočno od Bukurešta. Odmah uz selo polja pšenice, suncokreta i kukuruza. I odnedavno u njima tragovi gusjenica tenka, borbenog vozila Bradley i Humveeja. Farmeri sela kojem je uništeno nekoliko hektara usjeva snimili su američke vojnike kojima se sad smije cijeli svijet.

Amerikanci su za sve okrivili - vrijeme. 

POGLEDAJTE VIDEO

Američka vojska sudjeluje na vježbama u Rumunjskoj u operaciji 'Saber Guardian 2019.', zajedno s rumunjskim, bugarskim, mađarskim, albanskih, BiH i turskim vojnicima. No na putu u Bordusani gdje su ih svi čekali da se pojave na vojnoj vježbi, dio američkih trupa krivo je skrenuo i veći dio vozio kroz polja šokiranih farmera.

Oni su odmah pozvali policiju koja ih je smirila i rekla da su to samo Amerikanci koji su zalutali na putu do poligona u sklopu NATO vježbe.

- Naše jedinice skrenule su na polja zbog opasnih vremenskih uvjeta - pravdali su se Amerikanci, a smije im se cijeli svijet.

VIDEO

Na vježbu su zakasnili, a pritom su uništili nekoliko hektara usjeva.

Šteta se još procjenjuje, a lokalne vlasti već su pokrenule postupak dobivanja kompenzacije.
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message