News

Komentari 0

Američki potpredsjednik i kralj gafova: Dolazi nam 'Jezivi Joe'

Američki potpredsjednik i kralj gafova: Dolazi nam 'Jezivi Joe'

Bidenovi verbalni gafovi možda ne bi imali toliko odjeka da ih ne prati njegovo čudno ponašanje. Naime, Joe Biden često se neobično ponaša u blizini žena

Potpredsjednik SAD-a Joe Biden , čiji će dolazak u srijedu prometno blokirati Zagreb, u svojoj je zemlji okrunjen ne baš laskavim nadimkom - 'Jezivi Joe' (eng. Creepy Joe).

Bidenovi više puta zabilježeni verbalni gafovi možda ne bi imali toliko odjeka da ih ne prati njegovo čudno ponašanje. Naime, Joe Biden neobično se ponaša u blizini žena i (pre)često povređuje njihov osobni prostor. Na previše intimnu razdaljinu tako se približava svojim suradnicama, pa čak i novinarkama koje prate rad Bijele kuće.

Jedan od najpoznatijih primjera je kada je u veljači 2015. pred TV kamerama na uho šaputao i neprimjereno dirao Stephanie Carter i to čitavo vrijeme dok je njezin suprug Ashton Carter prisezao za novog ministra obrane SAD-a.

Još degutantnija situacija zabilježena je s 13-godišnjom kćerkom senatora Chrisa Coona. Dok je njezin otac prisezao na dužnost u Senatu, 'nemirni' Biden je neprikladno dodirivao djevojčicu, šaputao joj te je na kraju pokušao i poljubiti što je jedva uspjela izbjeći.

U videu ispod možete se osvjedočiti ispadima 'Jezivog Joea' u kompilaciji neprikladnih dodirivanja.

Najčitaniji članci