Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
31 komentara

Amsterdamska koalicija razišla se preko Vibera prije pressice

Gospođa Puljak me, 24 minute prije press konferencije, porukom na Viberu obavijestila da neće biti u toj priči, objasnila je Anka Mrak Taritaš, predsjednica stranke Glas

31 komentara

Formalnu koaliciju nismo potpisali, izjavila je Anka Mrak Taritaš za N1 te dodala da su pregovarali oko koalicijskog sporazuma, no u jednom trenutku su "kolege iz stranke Pametno odlučili to napustiti".

Predsjednica stranke Glas izjavila je kako je stranka Pametno iz "Amsterdamske koalicije" izašla zbog angažmana IDS-ova eurozastupnika Ivana Jakovčića u nadzornom odboru jedne tvrtke Danka Končara. 

SPORAZUM U SRIJEDU "Amsterdamska koalicija" će izaći zajedno na izbore...

-  Mi smo problema bili svjesni, a dali smo priliku da IDS to riješi u vlastitom dvorištu. Oni su donijeli odluku da Jakovčić neće biti na listi za Europski parlament. Odlučili smo uložiti dodatan napor. Kolege iz Pametnog odlučili su se na nešto drugo. Gospođa Puljak me, 24 minute prije press konferencije, porukom na Viberu obavijestila da neće biti u toj priči - objasnila je Mrak Taritaš te dodala da se nije nadala tako drastičnom potezu. 

- Rekla sam da mi je žao i da im želim svu sreću na daljnjem putu - kazala je. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message