Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ani Magaš sud nije odobrio viđati se sa sinom (11)

Iako Ana Magaš sina nije vidjela 2,5 godine, redovno mu piše pisma. Lovro živi s roditeljima ubijenog muža Lucijana i nikad nije odgovorio

Telefotot
Foto: Telefotot
19 komentara

Zadranka Ana Magaš (29), osuđena na pet godina zatvora za ubojstvo supruga Lucijana kojeg je ubola nožem za vrijeme svađe, od suda je zatražila da joj dopusti viđati sina.
Lovru (11) nije vidjela dvije i pol godine, koliko je u zatvoru. Sudac je odbio njezin zahtjev, a odluku je obrazložio nalazom vještaka psihologa koji tvrdi kako sada nije pravi trenutak da se dječak u zatvoru susretne sa majkom.
- Totalno sam u komi. To će Anu baciti još više u depresiju. No savjetovat ću se s odvjetnicima, pa ćemo onda odlučiti što dalje - rekla je Anina majka Dijana Batković i dodala kako je šokirana odlukom zadarskog suda.
Dodala je kako njezina kći redovito šalje pisma Lovri, no kako dječak, koji živi kod roditelja ubijenog Lucijana, na njih nikada nije odgovorio. Dijana je čak zamolila Brunu i Josu Magaš da Ani pošalju sliku dječaka, no oni su joj je odbili dati.

Možda vas zanima i ovo:
Message