Obavijesti

News

Komentari 143

Paravinjin otac: Vjerujem da nije kriv za nestanak djevojke

Paravinjin otac: Vjerujem da nije kriv za nestanak djevojke
7

Obitelj Antonije Bilić je pred sucem dala iskaz o posljednjem danu kada su vidjeli svoju kćer, 7. lipnja. Izjavili su da su zadovolji načinom na koji se vodi postupak

VIDEO

Obitelj Antonije Bilić stigla je u srijedu ujutro na šibenski Županijski sud kako bi dali svoj iskaz istražnom sucu. U kafiću ispred suda sastali su se s odvjetnikom. Točno u 10 sati počelo je saslušanje u postupku protiv Dragana Paravinje osumnjičenog za teško ubojstvo maloljetne Drnišanke i dva pokušaja silovanja. Ispitivanje, koje je trajalo oko sat vremena, bilo je zatvoreno za javnost.

Obitelj je pred sucem dala iskaz o posljednjem danu kada su vidjeli svoju kćer, 7. lipnja. Danas su prvi put vidjeli sudski spis, a izjavili su da su zadovolji načinom na koji se vodi postupak. Po završetku istrage će odlučiti o daljnjim koracima koje će poduzeti.

Istražni sudac Igor Ninić sutra će ispitati preostale svjedoke: očevica Franu Bilića, zaposlenike tvrtke Godec beton iz Sesveta, čiji je kamion na dan Antonijina nestanka Paravinja vozio, predstavnike drugih tvrtki u kojima je radio te djevojku po čijem je opisu napravljen fotorobot Dragana Paravinje. Njegov odvjetnik, Branko Baica, kazao je kako će uložiti žalbu na rješenje o istrazi koja se vodi protiv njegovog klijenta jer se temelji na indicijama, a ne na konkretnim dokazima.

Podsjetimo, Paravinja je prošlog tjedna pred šibenskim istražnim sucem zanijekao sve optužbe i ponovio da je njegovo priznanje u Banjoj Luci bilo iznuđeno batinama. 

Sina neće posjetiti u pritvoru

Draganov otac Obrad Paravinja (66) u srijedu je bio u Bilišanima, u sinovoj kući. Došao je zbog građevinskog materijala i ključa bratove kuće koji je navodno još u policiji. Sina neće posjetiti u pritvoru. 

- Nemam vremena, zato neću do njega. Vjerujem da nije kriv za nestanak djevojke. U Sarajevu ga je žena molila da joj kaže istinu i uporno je tvrdio da nema nikakve veze s tim. Rekla mi je da su tukli i nju i njega i da je iskaz dao pod prisilom. U Srbiji mu je namješteno, za ovo u BiH ne znam, a za Hrvatsku se nadam da nije kriv. Reći ću mu kad ga vidim da kaže gdje je djevojka ako zna. Zašto obmanjivati ljude ako nisi kriv – rekao je Obrad Paravinja. Kaže da nema novca da angažira odvjetnika sinu. Neće posjetiti ni obitelj Bilić. 

- Kako bi se oni osjećali da dođem? Tu djevojku zamišljam kao da mi je unuka jer imam unuka njezinih godina. Znam kako je tim roditeljima - kaže otac osumnjičenog.    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi