Obavijesti

News

Komentari 30

Apel policije: Javite nam se ako imate informacije o krađama na potresom pogođenom području

Apel policije: Javite nam se ako imate informacije o krađama na potresom pogođenom području

Policija apelira na sve građane da se jave na službeni broj 192 ukoliko imaju informacije o krađama i provalama u nekretnine i pokretnu imovinu građana na potresom pogođenom području.

Sisačka policija poslala je apel svim građama da prijave krađe ili provale u nekretnine na području pogođenom nedavnim potresom. 

Navode kako za sad nisu zaprimili nikakav oblik prijave te da nemaju informacije o kaznenim djelima na tom području. 

Također, ističu da objave koje se pojavljuju na društvenim mrežama samo štete građanima i unose nemir i nesigurnost.

Objave su bez konkretnih informacija i činjenica te policija ih zasad nije zaprimila niti je o njima obaviještena od strane oštećenih građana ili mogućih svjedoka kaznenih djela ili prekršaja.

- Zbog velikog broja zaprimljenih upita o krađama i provalama u nekretnine i pokretnu imovinu građana na potresom pogođenom području, kao i objavama koje se pojavljuju na društvenim mrežama, obavještavamo javnost da ova Policijska uprava do sada nije zaprimila dojave građana o krađama imovine, kao niti napade na vozače koji dovoze humanitarnu pomoć građanima - piše na stranicama Ministarstva.

Policija poziva sve građane da sva saznanja do kojih dođu, a odnose se na činjenje kaznenih djela ili prekršaja, žurno prijave nadležnoj policijskoj postaji ili na broj telefona 192.
 

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO IZ GLINE