Atlantska plovidba: Brod 'AP Dubrava' nastavio je putovanje | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 4

Atlantska plovidba: Brod 'AP Dubrava' nastavio je putovanje

Od uplovljenja broda u luku Vitoria poduzimaju se potrebne aktivnosti oko zadovoljavanja svih uvjeta po brazilskim propisima da se preminuli pomorci što prije prevezu u domovinu

VIDEO

Atlantska plovidba u utorak je priopćila da je brod AP Dubrava, na kojem su se prošlog tjedna dvojica članova posade ugušila od isparavajućih plinova, u ponedjeljak poslijepodne isplovio iz brazilske luke Vitoria i nastavio komercijalno putovanje.

'Nažalost, naša dva pomorca umrla su dok su ispirala tank'
'Nažalost, naša dva pomorca umrla su dok su ispirala tank'

"Nakon uplovljenja broda AP Dubrava u luku Vitoria u Brazilu provedeni su svi postupci od strane nadležnih vlasti u Brazilu, kao i od strane inspektora države Marshall Islands čiju zastavu brod vije. 

Od uplovljenja broda u luku Vitoria poduzimaju se potrebne aktivnosti oko zadovoljavanja svih uvjeta po brazilskim propisima da se preminuli pomorci što prije prevezu u domovinu.

Trojici hospitaliziranih pomoraca pružena je sva potrebna zdravstvena zaštita i, prema posljednjem izvještaju liječnika, bit će danas otpušteni iz bolnice nakon čega će im biti organiziran povratak u domovinu", navode u priopćenju.

Nesreća u kojoj su dvojica pomoraca poginula, dogodila se prošle srijede kad su se pomorci spustili u brodski tank otpadnih 'sivih voda'. Do tragedije je, prema neslužbenim informacijama, došlo uslijed gušenja od isparavajućih plinova.

Pokretanje videa...

00:45

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Slučaj dr. Novicka na Rebru: 'Rekao je: Više neće biti plavih kuverti. Tu je bio njegov kraj...'
KAKO SMO OTJERALI STRUČNJAKA

Slučaj dr. Novicka na Rebru: 'Rekao je: Više neće biti plavih kuverti. Tu je bio njegov kraj...'

Plus+ NOVI EXPRESS Dr. William Novick dolazio je u vrijeme rata i operacijama spasio više od 600 hrvatske djece. Otjerali su ga. Znalo se da Novick ne uzima 'plave kuverte'. O svemu govore tadašnji akteri