News

Komentari 109

Djevojčica (2) odbila staviti zaštitnu masku pa cijelu obitelj izbacili iz aviona

Djevojčica (2) odbila staviti zaštitnu masku pa cijelu obitelj izbacili iz aviona

Obitelj je izbačena iz aviona te im je do daljnjeg zabranjeno letenje aviokompanijom 'United Airlines'.

Kako prenosi The Sun, mladi bračni par izbačen je iz aviona u Denveru nakon što je njihova dvogodišnja djevojčica odbila staviti zaštitnu maskicu na svoje lice. 

POGLEDAJTE VIDEO: Izbačeni iz aviona

Eliz Orban i njezin suprug ukrcali su se na let koji je trebao krenuti iz Denvera prema Newarku. S njima je trebala putovati i njihova dvogodišnja djevojčica Edaline, no sve se zakompliciralo kada je djevojčica odbila staviti zaštitnu masku.

Obitelj se ukrcala na avion, a problem je nastupio kada je jedna stjuardesa zamijetila da malena Edaline ne nosi masku. Njezini su roditelji tada pokušali malenoj staviti masku, no ona se na to počela izmicati i nekontrolirano vrištati.

Nakon toga, stjuardesa je obitelj potjerala s leta i objasnila im kako su pravila jednaka za sve i da su tu da se poštuju. 

Osim što su ih izbacili iz aviona zbog ne poštivanja mjera, obitelji je do daljnjeg zabranjeno putovanje aviokompanijom 'United Airlines'.

- Ovo se dogodilo pred sedam sati, a još uvijek ne mogu doći sebi. Ne možemo vjerovati, potpuno smo šokirani, zbunjeni, a povrh svega osjećamo se posramljeno - napisala je na svom Instagram Eliz.

- Izbacili su nas iz aviona jer naša dvogodišnja kćer nije htjela staviti masku. Ono što me još više razljutilo i šokiralo jest činjenica da postoji zdravstvena preporuka koja nalaže da djeca mlađa od pet godina ne nose masku -dodala je Eliz.

Eliz se požalila na uslugu aviokompanije i dodala kako im aviokompanija nije vratila prtljagu te da će im istu vratiti na njihovu kućnu adresu tek sljedećeg dana. 

Ovo nije prvi ovakav slučaj. Ranije ovog tjedna, Kaley Justice i njezinu obitelj Alaska aviokompanija izbacila je iz aviona zbog ne poštivanja Covid mjera.

Obitelj su izbacili iz aviona jer je Kaleyin sedmomjesečni sin Finn uporno pokušavao skinuti masku s lica svoje majke. 

Da bi stvar bila gora, avionska karta im je poništena te su svi članovi morali kupiti novu kartu. 

 

 

 

Najčitaniji članci