Obavijesti

News

Komentari 7

Austrijanci su u Villachu uhitili Hrvata koji je švercao kokain

Tijekom kriminalističke obrade Hrvat (38) je priznao da je prodao oko 130 grama kokaina, no policija tvrdi da je stvarna količina prodane droge ipak znatno veća

VIDEO

Tridesetosmogodišnji hrvatski državljanin, koji živi u austrijskoj pokrajini Koruškoj, uhićen je prošlog tjedna u svom stanu u Villachu zbog trgovine drogom, izvijestila je u srijedu koruška policija.

Isti izvor navodi da je uhićeni Hrvat, čije inicijale policija nije htjela otkriti, besposličar te da je uvijek iznova putovao u Hrvatsku, gdje je kupovao veće količine droge. Također izvještava da je u pretrazi stana inkriminiranog Hrvata u Villachu pronađena određena količina droge kojom je opskrbljivao najmanje desetero svojih stalnih kupaca u Koruškoj i Salzburgu.

Tijekom kriminalističke obrade Hrvat je priznao da je prodao oko 130 grama kokaina, no policija tvrdi da je stvarna količina prodane droge znatno veća od one koju je naveo uhićeni.

Kleine Zeitung pišu da je Hrvat gram kokaina kupovao u Hrvatskoj za 35 do 40 eura, a u Austriji ga prodavao za 80 do 100 eura po gramu. Imao je oko 15 redovitih kupaca. Drogu je skrivao u tetrapaku za mlijeko. Muškarca su uhitili u stanu u Villachu u kojem živi od 1991. godine. Ima ženu i troje djece. Policija kaže kako je drogu u Korušku krijumčario od 2010. godine. U policiji kažu i kako im je već poznat otprije. Hrvat je naime prije četiri godine bio u zatvoru zbog dilanja.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.