Obavijesti

News

Komentari 51

Auto išao nizbrdo, muškarca je pritisnuo uz drvo i usmrtio

Auto išao nizbrdo, muškarca je pritisnuo uz drvo i usmrtio
5

PULA: Na adresi Vidikovac 7, automobil je krenuo nizbrdo te je naletio na starijeg muškarca koji ga je pokušao zakočiti. Auto ga je prikliještio uz drvo i usmrtio

VIDEO

U Puli je u nedjelju u 13.18 sati jedna osoba je poginula u bizarnoj prometnoj nesreći. Policija je javila da je na adresi Vidikovac 7, automobil krenuo nizbrdo te je na svojoj putanji naletio na jednu osobu, koju je prikliještio uz drvo i usmrtio na licu mjesta.

POGLEDAJTE VIDEO

Strašna nesreća u Puli: Autom išao nizbrdo, naletio na čovjeka te ga pritisnuo uz drvo Više na http://bit.ly/2ICuXZq Reporterka: Dijana Marić

Posted by 24sata on Sunday, May 13, 2018

Doznajemo da je riječ o D.F.(79) iz Pule. Iako policija u trenutku ove objave nije imala više informacija oko cijelog slučaja, na mjestu događaja zatekli smo djelatnike policije, zamjenicu općinskog državnog odvjetništva te nekolicinu mještana koji su u šoku promatrali što se događa. Policija je kasnije objavila da je muškarac izašao iz svog vozila u jednom trenutku, i to bez da ga je propisno zakočio.

- Policijski službenici su u suradnji s nadležnom državnom odvjetnicom na mjestu događaja obavili očevid te su utvrdili da je 79-godišnjak uz rub kolnika parkirao automobil Opel, njemačke registarske oznake te ga je napustio, a da prethodno nije poduzeo sve mjere kojima se sprječava da automobil sam krene s mjesta. Poradi nagiba na kolniku, automobil je krenuo s mjesta te ga je vozač kroz otvorena prednja vrata pokušao zakočiti. Međutim, automobil se nastavio kretati te je došlo do kontakta prednjih vrata i stabla pri je vozač ostao prikliješten. Tijelo preminulog muškarca prevezeno je na Odjel patologije OB Pula radi obavljanja obdukcije - objasnila je Nataša Rogić iz PU Istarske.

Zamjenica općinskog državnog odvjetnika koju smo zatekli na mjestu nesreće je dodala kako će se više znati nakon obdukcije koja je naložena, a koja je planirana za ponedjeljak. Naloženo je također i vještačenje vozila. Na mjestu događaja cijelo vrijeme plakala je jedna žena koja zbog očitog šoka nije davala izjave, a mještani kažu kako mu je to supruga. Inače, preminuli muškarac je živio u naselju Vidikovac, i to nedaleko od mjesta gdje se sve to dogodilo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.