Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Auto išao nizbrdo, muškarca je pritisnuo uz drvo i usmrtio

PULA: Na adresi Vidikovac 7, automobil je krenuo nizbrdo te je naletio na starijeg muškarca koji ga je pokušao zakočiti. Auto ga je prikliještio uz drvo i usmrtio

Foto: Dijana Marić/24sata
51 komentara

U Puli je u nedjelju u 13.18 sati jedna osoba je poginula u bizarnoj prometnoj nesreći. Policija je javila da je na adresi Vidikovac 7, automobil krenuo nizbrdo te je na svojoj putanji naletio na jednu osobu, koju je prikliještio uz drvo i usmrtio na licu mjesta.

POGLEDAJTE VIDEO

Strašna nesreća u Puli: Autom išao nizbrdo, naletio na čovjeka te ga pritisnuo uz drvo Više na http://bit.ly/2ICuXZq Reporterka: Dijana Marić

Posted by 24sata on Sunday, May 13, 2018

Doznajemo da je riječ o D.F.(79) iz Pule. Iako policija u trenutku ove objave nije imala više informacija oko cijelog slučaja, na mjestu događaja zatekli smo djelatnike policije, zamjenicu općinskog državnog odvjetništva te nekolicinu mještana koji su u šoku promatrali što se događa. Policija je kasnije objavila da je muškarac izašao iz svog vozila u jednom trenutku, i to bez da ga je propisno zakočio.

- Policijski službenici su u suradnji s nadležnom državnom odvjetnicom na mjestu događaja obavili očevid te su utvrdili da je 79-godišnjak uz rub kolnika parkirao automobil Opel, njemačke registarske oznake te ga je napustio, a da prethodno nije poduzeo sve mjere kojima se sprječava da automobil sam krene s mjesta. Poradi nagiba na kolniku, automobil je krenuo s mjesta te ga je vozač kroz otvorena prednja vrata pokušao zakočiti. Međutim, automobil se nastavio kretati te je došlo do kontakta prednjih vrata i stabla pri je vozač ostao prikliješten. Tijelo preminulog muškarca prevezeno je na Odjel patologije OB Pula radi obavljanja obdukcije - objasnila je Nataša Rogić iz PU Istarske.

Zamjenica općinskog državnog odvjetnika koju smo zatekli na mjestu nesreće je dodala kako će se više znati nakon obdukcije koja je naložena, a koja je planirana za ponedjeljak. Naloženo je također i vještačenje vozila. Na mjestu događaja cijelo vrijeme plakala je jedna žena koja zbog očitog šoka nije davala izjave, a mještani kažu kako mu je to supruga. Inače, preminuli muškarac je živio u naselju Vidikovac, i to nedaleko od mjesta gdje se sve to dogodilo. 

Možda vas zanima i ovo:
Message