Obavijesti

News

Komentari 22

Ozlijeđeno troje ljudi: Avion je pao u blizini Dubrovnika

Ozlijeđeno troje ljudi: Avion je pao u blizini Dubrovnika
8

Prema posljednjim informacijama, svi članovi posade preživjeli su pad prilikom slijetanja na uzletno-sletnu stazu. Riječ je od manjem zrakoplovu Cessna 182L Skyline

VIDEO

U zrakoplovnoj nesreći koje se u srijedu popodne dogodila u dubrovačkoj Zračnoj luci u zrakoplovu austrijske Cessne, osim pilota, bilo je dvoje putnika, a po prvim informacijama iz Hitne medicinske pomoći, jedna je osoba teže ozlijeđena s višestrukim prijelomima, ali vitalni organi nisu joj ugroženi, i dvije su osobe lakše ozlijeđena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

avion 00:21

Glasnogovornica dubrovačko-neretvanske Policijske uprave Davorka Bečić potvrdila je da je Cessna koja se popodne srušila u dubrovačkoj Zračnoj luci privatni zrakoplov austrijskih registarskih oznaka koji je u Dubrovnik letio iz Graza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Direktor dubrovačke Zračne luke Frano Luetić izjavio je kako se nesreća dogodila u 16,35 sati, kad je zrakoplov sletio južno od osnovne i rulne staze. "Tri su ozlijeđene osobe vozilom hitne pomoći prevezene u Opću bolnicu Dubrovnik. U najbržemu mogućem roku intervenirali su vatrogasno-spasilački timovi Zračne luke. O svemu su obaviještena državna tijela za istragu zrakoplovnih nesreća", rekao je Luetić.

Dodao je kako je zbog nesreće Zračna luka kraće vrijeme bila zatvorena za promet, ali nije bilo većih poremećaja u redu letenja.

Pad Cessne potvrdio nam je glavni inspektor zrakoplovnih nesreća Danko Petrin.

- Prema prvim informacijama, u pitanju je mali zrakoplov, Cessna, austrijskih registarskih oznaka koji je prilikom slijetanja izletio s piste. U pitanju su strani državljani - doznajemo od inspektora Petrina.

Cessni inače nije nedostajalo sletne staze (koja je duga 3,3 kilometra), već je otklizala sa strane. Navodno je koju minutu prije slijetanja sportskog zrakoplova kišilo pa bi i to mogao biti uzrok izlijetanja Cessne van piste. No, točne okolnosti utvrdit će se očevidom.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a