Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
46 komentara

Bačić: Plenković ima potpunu podršku cijele stranke, sigurno

Usprkos činjenici da smo izloženi posebnoj lupi, jer vodimo Hrvatsku i dođu trenuci u radu Vlade kada se određene slabosti i određene pojave reflektiraju na sam rejting stranke, kazao je Bačić

Foto: Screenshot/Nova TV
46 komentara

Branko Bačić gostovao je u Dnevniku Nove TV gdje je komentirao nedavne političke događaje. 

Kazao je kako su na sjednici Središnjeg odbora HDZ-a upoznali članove Središnjeg odbora sa subotnjim saborom stranke. 

hdz NOVI EXPRESS Mračni plan prodaje Hrvatske: Detalji monstruoznoga plana...

- Predsjednik je upoznao članove Središnjeg odbora s aktualnom političkom situacijom u Hrvatskoj, radom Vlade, radom Sabora i dobio potporu - rekao je. 

Istaknuo je da, bez obzira na nedavne afere, članstvo na terenu daje podršku predsjedniku stranke i predsjedniku Vlade. 

- Ne vidim da te afere potresaju stranku. Niti oko stranke, niti oko Vlade se ne tresu afere kako ih se pokušava prikazati - rekao je. 

Agrokor’s owner Ivica Todoric, leaves Westminster Magistrates Court in London TODORIĆ NA BLOGU: 'USKOK ima dovoljno dokaza za postupak protiv Plenkovića'

Što se tiče odvjetnika Šavorića, Bačić je kazao da je Vlada u trenutku "kada je hrvatsko gospodarstvo pred tsunamijem" napravila sve što je bilo potrebno i to vrlo primjereno. Kazao je da je Šavorić pozvan u Vladu, kao i brojni drugi stručnjaci. 

- Onog trenutka kada je Sabor donio zakon i kada je izabran Izvanredni povjerenik, tog trenutka Izvanredna uprava, vjerovnici i Trgovački sud preuzima odgovornost za realizaciju samog zakona. Za mene je manje važno tko je pomagao u pisanju tog zakona - kazao je Bačić. 

ŠKEGRINI PELIKANI Novi mailovi: Grupa Borg žali jer nije prošla prodaja HEP-a

Na pitanje o lošem rejtingu stranke, Bačić je istaknuo da je "rejting još uvijek veći nego primjerice SDP-a i Mosta zajedno". 

- Usprkos činjenici da smo izloženi posebnoj lupi, jer vodimo Hrvatsku i dođu trenuci u radu Vlade kada se određene slabosti i određene pojave reflektiraju na sam rejting stranke. Još uvijek ponavljam, da je HDZ najjača politička stranka - rekao je. 

Dodao je i kako Andrej Plenković ima podršku kompletnog HDZ-a. 

Tema: Afera mailovi

Možda vas zanima i ovo:
Message