Obavijesti

News

Komentari 44

Nevjerojatno: Za čak tri požara krivac je jedan jedini - opušak!

Nevjerojatno: Za čak tri požara krivac je jedan jedini  - opušak!
6

Šibenik: Opušak je pao na deku na 10. katu nebodera. Stanarka ju je otkvačila. Tada je deka pala na 8. kat, a onda i na automobil koji je bio ispod parkiran...

VIDEO

Za požar koji je u ponedjeljak oko 6.30 sati izbio na osmom i desetom katu "Crvenog nebodera" u Ulici Stjepana Radića u Šibeniku, a potom i na automobilu parkiranom ispod stanova, kriv je neoprezno bačeni opušak.  

Kako je policija utvrdila, opušak je najprije zapalio deku na sušilu na desetom katu. Žena (51) uplašila se da će se vatra proširiti na stan, pa ju je otkačila i bacila s prozora. 

Zapaljena deka pala je zatim na sušilo dva kata ispod, odakle ju je 75-godišnjak, također uplašen, bacio na ulicu. Zapaljena deka je na koncu pala na automobil 55-godišnjakinje iz Šibenika i zapalila ga.

- Ukupna nastala šteta je procijenjena na oko nekoliko tisuća kuna, a osim što će o ovom događaju biti izvješteno Općinsko državno odvjetništvo, slijedi i naše daljnje  postupanje - priopćila je Policijska uprava šibensko-kninska.

"Crveni neboder" ima četrnaest katova, tako da policija provjerava sve pušače koji imaju stanove na 11., 12., 13. i 14. katu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.