News

Komentari 122

VIDEO Bageri kopaju u Prečkom 'Nemamo grijanja ni tople vode, skoro svaki dan nešto pukne'

VIDEO Bageri kopaju u Prečkom 'Nemamo grijanja ni tople vode, skoro svaki dan nešto pukne'

Prekjučer isto nismo imali grijanja jer je puklo u Brdovečkoj, skoro svaki dan nešto, priča nam čitateljica koja je pri povratku kući iza svoje zgrade snimila kako bageri kopaju puknutu cijev...

Već su se skupili ljudi, rekli su da će radovi trajati do navečer i da nema grijanja ni tople vode. Nemamo ničeg, ali i prekjučer isto nismo imali grijanja jer je negdje u Brdovečkoj puklo, priča nam čitateljica o bageru kojeg je vidjela pri povratku kući.

HEP je potvrdio da je sanacija u tijeku, a nekoliko zgrada Prečkog trenutno nema grijanja niti tople vode. Stanari su zbog brojnih puknuća nervozni i sumnjičavi da će se kvar riješiti do nove godine, što bi značilo da će istu možda dočekati u hladnom. HEP očekuje da će radovi završiti u večernjim satima.

Uživo iz Prečkog

- Radnici HEP Toplinarstva su tijekom protekle noći uspješno sanirali puknuće u Brdovečkoj ulici te je krajnjim kupcima u naseljima Gajnice, Malešnica, Špansko, Prečko i Rudeš uspostavljena opskrba toplinskom energijom. Međutim, danas, 31. prosinca 2021. ujutro dogodilo se puknuće vrelovoda u Beethovenovoj ulici, zbog čega je za nekoliko zgrada u naselju Prečko od 9 sati prekinuta isporuka toplinske energije. Sanacija puknuća je u tijeku, a ponovna uspostava isporuke toplinske energije se očekuje danas do večernjih sati - priopćili su danas iz HEP-a.

- Svaki drugi dan nemamo grijanja - kratko zaključuje čitateljica.

 

Najčitaniji članci