Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
102 komentara

Bandić i Rimac osvojili Dinaru, ali Milan nije osvojio Josipu...

Ohrabren pokličima: “Ajmo šefe, ajmo šefe”, “Bravo”, i “Bravo, šefe”, koji su se čuli svako malo, Bandić je nakon uspona na najviši vrh Hrvatske bio ozaren od sreće

102 komentara

Gradonačelnik Zagreba izgledao je radosno kao da se uspeo na nešto niže, ali za uspon znatno zahtjevnije brdo Pantovčak.

U pratnji čovjeka dijamantne volje tijekom uspona na vrh Sinjal ili Dinaru na planini Dinari (visok je 1831 metar) bilo je zanimljivo društvo: gradonačelnik Knina Marko Jelić, njegova politička suparnica, bivša gradonačelnica Knina Josipa Rimac, šefica Turističke zajednice Grada Zagreba Martina Bienenfeld i pratnja.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Milan Bandić, čija se stranka u zadnje vrijeme širi Hrvatskom, više je godina pokušavao pridobiti Josipu Rimac. Povijest njegovih političkih snubljenja traje od 2016. godine, kad joj je prvi put ponudio mjesto na njegovoj listi. Tad je dobio odbijenicu, a sve do danas joj nije uspio objasniti zašto bi članstvo u Stranci rada i solidarnosti bilo bolje od članstva u HDZ-u. Riječ je, naime, o razlici kakva postoji između Dinama i Lokomotive - to su dva tijela, a jedna politička duša.

Josipa Rimac se na naše pitanje prilazi li Bandiću nasmijala:

- Uvijek vjerna HDZ-u! Stranku i vjeru ne mijenjam!

Istu smo stvar - pridružuje li se stranci Milana Bandića - pitali i Marka Jelića, gradonačelnika Knina, koji nam je odgovorio još kraće:

- Molim vas, uozbiljite se.

Foto: Milan Bandić/Facebook

Jelić je objasnio da je Zagreb od 2006. grad prijatelj Kninu. Dva grada njeguju prijateljske odnose, Bandić puno pomaže, a Jelić se nada da će tako i ostati.

Josipa Rimac je dodala da je sretna jer je ostvareno nešto što je planirano punih deset godina.

- Da znate, nije bilo nimalo lako - rekla je ponosno.

Netko je na kraju uzviknuo: “Ajmo sad na pivu odmah!”.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Gradonačelnik Knina bio je jamstvo sigurnosti. ovaj lovac, lovočuvar i predavač lovstva sa sobom je, kao i uvijek kad ide u planine, nosio pištolj, nož i vodu.     

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message