Obavijesti

News

Komentari 7

Bandić je Povjerenstvu već predao oko 59.000 potpisa

Bandić je Povjerenstvu već predao oko  59.000 potpisa
6

Milan Bandić Državnom izbornom povjerenstvu predao je sakupljene potpise već u petak oko 13 sati. Rok za predaju je u ponedjeljak u ponoć

VIDEO

Milan Bandić prvi je, već u petak oko 13 sati, predao Državnom povjerenstvu skupljene potpise za kandidaturu na predsjedničkim izborima. Bandić je uspio skupiti oko 59.000 potpisa. Bandić je odbacio špekulacije da su se potpisi skupljali u zagrebačkom Holdingu pod prisilom i prijetnjom da će radnici dobiti otkaz ukoliko ne daju potpis za kandidaturu.
- Nitko iz stožera nije vršio pritisak, a svaki građanin odlučuje slobodno u demokratskoj zemlji za koga će dati potpis i glasati - rekao je Bandić.
U nekim medijima pojavila su se nagađanja da će Bandićeva predsjednička kampanja koštati oko 20 milijuna kuna što je Bandić odbacio rekavši kako će biti tri puta jeftinija, dakle trebala bi koštati oko 7 milijuna. Nije rekao tko će ga financirati, no u ponedjeljak otvara žiro račun za donacije koji će biti transparentan pa će se vidjeti tko su donatori. Bandić nije odgovorio na pitanje prodaje li se zagrebačka Arena, rekavši da je to pitanje za direktora Ingre i podsjetivši da Vlada i Grad Zagreb imaju ugovor s Ingrom za korištenje Arene za što godišnje izdvoje 7,7 milijuna eura.
- Tko će biti sljedeći vlasnik Arene, ne ovisi o nama, kao ni o Vladi ni gradu. Tko bude vlasnik, mi ćemo od njega iznajmiti Arenu i potpisati novi ugovor o korištenju - kaže Bandić.
Rok za predaju potpisa za sve kandidate je ponedjeljak u ponoć. Za predsjedničku kandidaturu potrebno je skupiti 10.000 potpisa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu