Obavijesti

News

Komentari 126

Bandić o novoj aferi u Gradu: Sad bih se najradije rasplakao

Bandić o novoj aferi u Gradu: Sad bih se najradije rasplakao
2

Navodno su neki članovi gradskih komisija za izdavanje uporabnih dozvola za zgrade koje nisu bile spremne za useljenje dobivali stanove od investitora

VIDEO

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u utorak je održao tiskovnu konferenciju za medije na temu "uporabne dozvole" , a vezano za posljednju korupcijsku aferu u Gradskoj upravi.

Podsjetimo, navodno su neki članovi gradskih komisija za izdavanje uporabnih dozvola za zgrade koje nisu bile spremne za useljenje, dobivali stanove od investitora . Zgrade su dobile uporabne dozvole 2007. i 2011. godine .

USKOK-u je podnesena kaznena prijava protiv jednog od članova komisije Đ.B. (59), a u njoj se navodi čak sedam stanova koje posjeduje. Prozvani Đ. B. kaže da se radi o hrpi laži te dodaje da mu bivši zet podmeće priče nakon rastave jer mu nije prošla iznuda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata Video 00:21

Bandić je ponovio kako još ne zna o kojim se ljudima radi niti tko je točno izdavao dozvole. Dozvole su, istaknuto je, odobravale posebne komisije u kojima je samo jedan član bio predstavnik Grada, dok su ostalo bili neovisni stručnjaci. Izdano je više od 7 tisuća takvih dozvola . Sastav komisije uvijek je bio drukčiji, a bilo je čak 49.000 članova komisije. Zagrebački gradonačelnik kaže da je odmah, po saznanju ove informacije, naredio da se slučaj istraži.

- Sad bi se najradije rasplakao koliko sam tužan da se takva informacija plasirala pred nastup u emisiji Nedjeljom u 2, na što sam ja spao, moram demantirati nešto, a ne znam uopće je li se dogodilo - kazao je Bandić te istaknuo kako Grad Zagreb, otkad je on gradonačelnik, ima nultu stopu tolerancije prema kriminalu, bilo koje vrste.

Bandić kaže da će odgovorni, pokaže li se da je istina o čemu mediji posljednjih dana izvještavaju, dobiti odmah otkaze.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije