Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Bandić: Priča o okladi bila je šala, nisam tak' bedast

Gradonačelnik Milan Bandić tvrdi da su medijski napisi o okladi na 40.000 eura neistiniti i da je cijela priča samo zafrkancija njegovih prijatelja

Slavko Midžor
Foto: Slavko Midžor
6 komentara

To je srednjetravanjska šala. Čestitam režiserima i onima koji su sudjelovali u predstavi. Nisam dovoljno bedast da bi me sreća služila. Da sam malo bedastiji, onda bih se kladio, kaže Milan Bandić. Njemu su prošle subote u kafiću u Staroj Vlaškoj predali sanduke u kojima je bilo 150.000 kuna u kovanicama. To je zaradio kladeći se s prijateljem. Spremno je tada pozirao za novine. Velikodušno je najavio da će novac darovati Dinamovim legendama iz 1967. koji se nisu uspjeli obogatiti nogometom. Novinarima 24sata to je potvrdila i njegova glasnogovornica Iva Mia Erak. Bandić je potom najavio okladu i u 40.000 eura. No takva bahatost zgrozila je javnost, pa je Bandić cijelu aferu pokušao okrenuti na šalu. Podržali su ga i prijatelji, navodni svjedoci isplate.
- Ako se i okladimo, kladimo se u rundu pića. U sanducima su bila tri reda stiropora, a samo na vrhu kovanice - kaže Damir Folnegović-Blaž. U kafiću je u vrijeme isplate bio i Tomislav Židak, sportski novinar, koji nam je rekao: “Vidio sam sanduke s novcem, no nisam gurao ruku unutra.” Ako Bandić nije lagao javnosti, onda je slagao Dinamove legende iz '67. kojima je obećao darovati 150.000 kuna.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message