News

Komentari 72

BBB-ovci i Kohorta gađali se letvama i bocama na autocesti

BBB-ovci i Kohorta gađali se letvama i bocama na autocesti

Kako doznajemo, u to vrijeme našli su se na odmaralištu Lipovljani sjever, na autocesti A3 u smjeru Zagreba u kojem se danas odigrava nogometna utakmica. BBB-ovci su bili na izlasku kad su stigli Osječani

Izgledalo je strašno. Vikali su cijelo vrijeme i nabacivali se palicama. Ne znam ima li ozlijeđenih no bilo ih je jako puno, rekao nam je jedan od čitatelja koji je oko 18.15 sati snimio obračun navijača Osijeka, Kohorte i onih Dinama, Bad Blue Boysa.

Kako doznajemo, u to vrijeme našli su se na odmaralištu Lipovljani sjever, na autocesti A3 u smjeru Zagreba u kojem se danas odigrava nogometna utakmica. BBB-ovci su bili na izlasku s odmarališta kad su ondje stigli Osječani.

POGLEDAJTE VIDEO Sukob navijača Dinama i Osijeka

- Dođi vamo! - čuje se na videu kojeg smo dobili na kojem jedni druge pozivaju na tučnjavu. Gađali su se letvama i bocama, no nisu se stigli potući. U zadnji trenutak intervenirala je policija, kako su nam rekli iz PU sisačko-moslavačke.

- Verbalno su se obračunali, no nije bilo tučnjave. Ozlijeđenih nema, a zasad nema ni privedenih - bili su kratki iz policije koja istražuje slučaj.

Najčitaniji članci