News

Komentari 283

Krvavi obračun na autocesti: Palicama razbijali aute i kafić

Krvavi obračun na autocesti: Palicama razbijali aute i kafić

Bilo je strašno. S jedne i druge strane autoceste na benzinske pumpe stigli su u autima. Izletjeli su van i prelazili autocestu. Imali su kapuljače, a nosili su baklje i drvene palice, rekla nam je čitateljica

Na odmorištu Zir na autocesti A1 oko 11.20 sati potukli su se pripadnici BBB-a i Torcide. Boysi su krenuli prema Splitu gdje Dinamo igra sa Slogom iz Mravinaca, a Torcida prema Zagrebu gdje Vrapče dočekuje Hajduk. Policija je dobila dojavu o tučnjavi, ali nije nikoga zatekla na mjestu. 

POGLEDAJTE VIDEO

- Sukob je trajao desetak minuta. Bad Blue Boysi su palicama nasrnuli na pripadnike Torcide. Oštetili su i automobile koji su se nalazili na parkiralištu - rekla nam je čitateljica čiji automobil je oštećen.

- Bilo je strašno. S jedne i druge strane autoceste na benzinske pumpe stigli su u autima. Izletjeli su van i prelazili autocestu ne gledajući prolaze li automobili. Imali su kapuljače, a nosili su baklje i drvene palice. Međusobno su se potukli i gađali bakljama. U jednom kafiću su razbili staklo i bacali stolice jedni na druge. Bilo je još ljudi na benzinskoj postaji koji su u nevjerici gledali sukob. Policija je došla, no ovi su već otišli, kazala je čitateljica.